Call of Duty 3

Anmeldt af: Mikkel Vinther (vinterbird) - 19. november 2006 - kl. 16:52
Del denne artikel:
18 0

Efterfølgeren til sidste års helt store Xbox360 titel er endelig klar. Det er endnu engang tid til at lege soldat under 2. verdenskrig, Call of Duty er tilbage.

Efterfølgeren til sidste års helt store Xbox360 titel er endelig klar. Det er endnu engang tid til at lege soldat under 2. verdenskrig, Call of Duty er tilbage.

Gameplay
Call of Duty 3 tager sit udgangspunkt i en af de mest voldelige kampe i 2. verdenskrig, nemlig kampen om Chambois, hvor Polen, Canada, USA og Storbritannien pressede tyskerne fra alle fronter og til sidst låste dem inde i byen Chambois.

Call of Duty 3 byder på en singleplayerdel, hvor du spiller som både polske, canadiske, amerikanske og britiske tropper. Man spiller som en ny person for hvert land, og hver gruppe har sine egne historier, som man bliver introduceret for.

Problemet er bare, at man konstant skifter mellem alle disse grupper og deres små historier, og fordi man skifter så meget imellem alle disse personer, så bliver man aldrig personlig med nogen af dem. Umiddelbart ville dette ikke have været noget problem, hvis der ikke var nogen nævneværdig historie, men udviklerne har prøvet at skabe en historie, som gør, at man skal blive personlig med alle disse personer, og desværre fungerer det alt andet end optimalt på grund af de konstante spring mellem de mange fraktioner.

Holdbarhed
Omkring 10 timer tager det at kæmpe sig igennem Call of Duty 3’s singleplayerdel, og hvis man har brug for en større udfordring, er der mulighed for at give sig i krig med Veteran sværhedsgraden, som forøger sværhedsgraden markant i spillet.

Men det, der bærer Call of Duty 3, er så afgjort spillets multiplayerdel, som med dets Battlefield lignende gameplay leverer en oplevelse, der hurtigt kan hive uger ud af ens kalender.

Overall
Call of Duty 3 er en blandet oplevelse. Singleplayerdelen er en stor skuffelse, men til gengæld byder spillet på noget af det bedste multiplayer, der endnu er set på Xbox 360.Hvis man søger en engagerende singleplayeroplevelse, der vil blæse en omkuld, så er Call of Duty 3 det forkerte spil, men der er stadigvæk en masse underholdning at finde i singleplayerdelen, dog er Call of Duty 3 et spil, man primært bør købe for onlinedelen.
Fakta
Call of Duty 3

Call of Duty 3

PlatformXbox 360
UdviklerTreyarch
UdgiverActivision
Spillere1-24
UdgivelsesdatoUde nu
Officiel websiteKlik her
PEGI: PEGI 16
Følg Xboxlife her
Xbox Support
Gameplay:7.5
Grafik:8.5
Online:9.0
Holdbarhed:9.0
Overall 8.0
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt Xboxlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.