Blazing Angels: Squadrons of WWII

Anmeldt af: Peder Hindborg (MirageDK) - 17. april 2006 - kl. 19:36
Del denne artikel:
18 0

Første flysimulator til Xbox 360. Formår Blazing Angels at leve op til Next-Gen? Læs anmeldelsen her.

Blazing Angels er det første flyspil, der rammer vores Next-Gen konsol, og det udspiller sig også i en verden, vi efterhånden kender godt til. Man får nemlig æren af at bekæmpe tyskerne tilbage i alle tænkelige luftslag under 2. verdenskrig. Desværre slipper udviklerne bag spillet, In-house, ikke særlig godt fra deres Xbox 360 debut.

Der findes dog også en co-op del i Blazing Angels kaldet Squad modes. Denne del er klart den sjoveste i spillet, da man får lov at samarbejde om at klare de forskellige opgaver, og her kan det faktisk godt lade sig gøre at få en fornøjelse ud af Blazing Angels. Der er Kamikaze, hvor det gælder om enten at sænke fjendens flåde ved at flyve ind i dem eller på den anden side at skyde kamikazepiloterne ned. I Capture the base gælder det om at lande på fjendens base og efter 10 sekunder overtage den.

Multiplayer er underholdende, især i co-op, selvom jeg savner en del flere muligheder for rigtig at samarbejde med sin squad.

Overall
Blazing Angels er et spil, der ikke skiller sig ud fra mængden. Singleplayer er monoton, kedelig og mangler en historie til at bære den noget tamme handling. Det samme gælder desværre for det meste i multiplayerdelen, da manglen på variation og muligheder kræver sin del af scoren. Spillet bliver efter denne anmeldelse smidt på hylden, og der kommer det desværre til at blive stående.
Fakta
Blazing Angels: Squadrons of WWII

Blazing Angels: Squadrons of WWII

PlatformXbox 360
UdviklerIn-house
UdgiverUbisoft
Spillere1-2
Udgivelsesdato31-03-2006
Officiel websiteKlik her
PEGI: PEGI 12 Vold
Følg Xboxlife her
Xbox Support
Gameplay:3.0
Grafik:6.0
Online:6.0
Holdbarhed:3.0
Overall 4.6
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt Xboxlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.