Viva Pinata

Skrevet af: Mikkel Vinther (vinterbird) - 3. oktober 2006 - kl. 20:49
Del denne artikel:
0 0
Vi gør klar til at opdrætte Pinataere og slå dem i stykker bagefter i Rare’s næste store Xbox 360 titel, Viva Pinata.

Vi satte os ned med chefdesigneren for Viva Pinata og fik en gennemgang af, hvad vi kan forvente os af det kommende spil om noget så underligt som Pinatas.

Viva Pinata foregår på Pinata Island, hvor du netop er ankommet og har fået tildelt et lille stykke jord, som du skal vende fra losseplads til det absolut bedste sted at bo for en Pinata.

Men før nogle af øens mange Pinataer overhovedet kunne drømme om at flytte ind, så må du i gang med at gøre din losseplads til et paradis. Dette gøres ved, at man får tildelt nogle forskellige redskaber. Vi fik stillet en faldefærdig skovl og en gennemhullet vandkande til rådighed, og så gik vi ellers igang med at fjerne skrald, vende jorden og så græs, og efter kort tid begyndte vi at få noget opmærksomhed fra nogen af øens beboere.

Igennem spillet gør du mange forskellige ting ved din Pinatahave, og hver gang du gør noget som gør, at nogle af øens Pinataer måske vil overveje at flytte ind, bliver du introduceret til en lille filmsekvens, som viser, at denne bestemte type Pinata overvejer at flytte ind.

Vores første beboer var en lille Pinataorm, som syntes det var interessant, at der pludselig var en masse ny jord at grave i. Efter vi så, at denne Pinata syntes det var interessant, at der var jord, så skyndte vi os at lave mere frisk jord, som den kunne grave i, og mere skulle der ikke til før vi fik vores første beboer i vores have.

Når en ny Pinata kommer ind i din have, gælder det om at holde den glad, så derfor gælder det om så hurtigt som muligt at få den til at flytte permanent ind i haven ved at bygge den et hus.

Når huset så er bygget, gælder det om at tiltrække endnu en orm, for med to orme kan man begynde at tænke romantiske tanker. For hvis to orme er i nærheden af hinanden, kan man få den ene orm til at sige nogle romantiske bemærkninger til den anden orm, og dette udløser et lille minispil.

Hver Pinata har dets helt eget minispil. I vores ormes tilfælde betød det, at vi skulle dirigere vores orm igennem en lille labyrint på tid, og hvis vi gjorde det, ville vores orm score et point hos den anden orm. Når det er gjort, så går der få minutter før de går indenfor i deres hjem, og vi bliver introduceret til en ”Romance Dance”, hvor de to orme danser, og efter dansen dukker der et Pinataæg op.

Det hele lyder meget simpelt, men dette var blot en måde at tiltrække en enkelt Pinata på, og da vores æg var dukket op, blev vi introduceret til et af spillets mange valg. For da ægget kom frem, fik en fugle-Pinata øje på vores have, og man kan nu vælge at lade ægget blive udklækket og sørge for, at fuglen ser det, for hvis fuglen ser, at der er mad i vores have, så vil den være en beboer i vores hus.

Men hvis det sker, så vil de to orme gå fra hinanden og i sidste ende vil det betyde, at den ene vil forlade haven. Alle disse valg gør sig også gældende igennem hele spillet, for hvis vi lod fuglen spise babyormen og lod fuglen flytte ind, ville det tiltrække slange-Pinataer, men det ville også skræmme de bedste typer af Pinataere væk fra haven.

Alle disse valg betyder, at Viva Pinata er en meget unik oplevelse for hver bruger, for alle har en helt unik spillestil, hvilket gør, at der sjældent bliver to helt unikke Pinatahaver.

Men hvad nu hvis du går og mangler en helt bestemt Pinata for at din have føles helt perfekt? Det kan hurtigt ordnes, for Viva Pinata giver dig nemlig mulighed for at sende og modtage gaver fra andre spillere. På et hvilket som helst tidspunkt i spillet kan du putte en hvilket som helst gave ind i en kæmpe stor kasse og sende indholdet til en ven.

Men hvis du vælger at sende en Pinata til en ven, så skal han jo vide, at den er fra dig, og til det kan du gøre din Pinata helt personlig. For alle Pinataer har et lille mærke, der stikker ud fra dem - ligesom bamser har et mærke, har Pinataerne det også.

Dette mærke kan du designe præcist som du har lyst til, og på den måde ved hele verden, at den Pinata du har sendt kommer fra dig, og med tiden vil din ven måske sende din Pinata videre endnu engang, og på den måde spredes dine Pinataer ud over hele verden.

En af de ting man opdager, når man spiller Viva Pinata, er spillets helt unikke grafiske stil, alting ligner Pinataer med et helt unikt look. Ikke kun selve dyrene har dette præg over sig, men også græsset, husene og resten af verden har dette helt specielle look over sig.

Det grafiske udtryk i spillet er virkelig imponerende, og man kan intet andet end at blive forelsket i det helt unikke look, spillet har.

Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at Rare sigter efter et yngre publikum med dette spil, men der er masser af små elementer i spillet som gør, at ældre spillere sagtens kan finde masser af gode oplevelser i Viva Pinata.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide dette preview..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support