Rainbow Six Lockdown

Skrevet af: Simon Dion Pedersen (Spot F) - 29. juni 2005 - kl. 18:50
Del denne artikel:
0 0
Team Rainbow har sine højteknologiske våben, og hårde militær træning. Terroristerne er i besiddelse af et menneskeskabt virus, der er i stand til at dræbe millioner af mennesker. Team Rainbow har verdens bedste soldater til rådighed. Terroristerne holder et af dem som gidsel.

Team Rainbow må endnu engang få styr på verdensfreden, samt deres holdkammerat.


Historien
The Global Liberation Front (GLF) er en terrororganisation, bestående af terrorister fra hele verden. De har alle sammen det samme mål, nemlig at destruere samtlige regeringer i verden. GLF har anskaffet et dødeligt nanotech virus, og planlægger at sprede det hos NATO i Spanien. Formålet med dette er at dræbe alle statsoverhovederne, hvorved alle de pårørende lande vil ende i kaos. Rainbow er mobiliseret, men GLF er stærkt bevæbnede, og er klar til kamp. De har fået fingre i teknisk overlegne våben, og bruger nu Team Rainbow’s egen taktik imod dem. Fanget i et bagholdsangreb, og stærkt i undertal må Rainbow finde styrken til at bekæmpe denne trussel, men når et medlem af Team Rainbow bliver taget til fange, bliver det personligt.

Gameplay
I de forrige Rainbow Six spil, har man altid spillet som Team leader Ding Chavez, her gjaldt det om at styre sit hold igennem vanskelige situationer, alt imens man slagtede terrorister, desarmerede bomber og sikrede gidsler. Nu er der et endnu større pres på ens skuldre, da man ikke længere nøjes med at indtage rollen som Ding Chavez, men nu også kommer til at styre holdets tyske sniper ved navn Dieter Weber. Når man indtager rollen som Weber, befinder man sig ikke længere sammen med holdet i kampens hede, det er nemlig ens job at dække over Team Rainbow imens de fuldfører deres mission. Hvis ikke man når at nakke de fjendtlige snipere, eller få ram på de fjender der ligger i bagholdsangreb, er det mission over. Hvem sagde stress?

Spillet foregår stadigvæk primært som et first person shooter, dog er der tilføjet muligheden for tredjepersons perspektiv. Ens heads up display (HUD) har fået en ret stor forandring, da man nu ser igennem et par beskyttelsesbriller. Brillerne har faktisk en meget større virkning en man umiddelbart skulle tro, for eksempel kan man risikere at få vand på ens briller hvis man går forbi en sprinkler, og ens syn bliver dermed svækket indtil vandet forsvinder igen. Er man under voldsom beskydning, og bliver ramt flere gange, vil man nu se sine briller flække, og hele ens HUD vil gradvist begynde at flimre.

Grafik
Grafikken er blevet forbedret, og de grimme textures man så i de forrige spil i serien, er nu blevet væsentlig forbedret. Dermed kan vi også forvente langt flottere effekter, der både påvirker selve gameplayet, samt opfattelsen af den situation man befinder sig i. Indtil videre ser det dog ikke ud til at vi skal forvente noget i stil med Chaos Theory, eller Halo 2, men grafikken er bestemt blevet forbedret på alle punkter.

Lyd
Lyden har altid spillet en stor rolle i denne serie, og har altid været af utrolig høj standard. De mange forskellige våben har alle en utrolig høj og klar lyd, og lyden af kugler der flyver forbi ens hoved er fantastisk. Man har nu nemmere ved at lokalisere terroristerne, da man nu kan høre fodtrin, terrorister der hvisker til hinanden, hulkende gidsler og andet i den stil. Lockdown bliver simpelthen en fryd for øret, da spillet er fyldt med små og bemærkelsesværdige lydeffekter.

Multiplayer
Multiplayer delen af Rainbow Six serien har altid spillet en stor rolle, og har altid været utrolig populær over Live, og Lockdown er absolut ingen undtagelse. Når man spiller over Live, har man nu muligheden for at vælge imellem flere forskellige klasser, der alle sammen har individuelle egenskaber, her kan man vælge imellem Commando, Spec Op, Combat Medic, og Engineer. I de forrige spil havde man valget mellem fire forskellige typer udseende, men endnu engang tager Lockdown et stort skridt fremad, i form af ”Persistent Elite Creation Mode”. Hvilket stort set giver spilleren mulighed for at lave en person lige efter ens eget valg. Alt fra køn, til ansigt, til beklædning kan indstilles, og ændres efter behag. Udover at man nu har muligheden for at lave ens helt egen figur, optjener man nu også point alt efter hvor godt man klarer sig. Disse point kan bruges til at opgradere ens egenskaber. For eksempel kan man opgradere hvor hurtig man er til at reloade, eller hvor godt man rent faktisk sigter med våbnene.

Konklusion
Rainbow Six Lockdown ser bestemt ud til at blive et værdigt spil i serien. Med forbedret grafik, lyd, og multiplayer kan dette spil kun gå hen og blive en sand vinder. Fans af serien har ingen grund til at være bekymrede, og folk der endnu ikke har prøvet at være en del af Team Rainbow burde helt sikkert overveje det en ekstra gang, nu hvor Lockdown snart udkommer.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide dette preview..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support