DRIV3R

Skrevet af: Anders Pedersen (Anastacio) - 16. februar 2004 - kl. 20:58
Del denne artikel:
0 0
Reflections, som stod bag de 2 foregående spil Driver og Driver 2 er nu i gang med den tredje udgave kaldet Driv3r. Det har ikke lykkedes Reflection før, at nå deres mål med at lave et meget realistisk kørespil, men det ser ud til at det vil lykkedes denne gang.
Spillet er ikke et byspil, som Grand Theft Auto eller True Crime, men som titlen antyder er det et kørespil. 70% af spillet er bygget over køremissioner imens de resterende 30% er missioner til fods. Spillet har været forsinket op til flere gange og for nylig blev det udskudt igen til den 1. Juni 2004. Spillet gik under det logiske navn Driver 3 eftersom det er det tredje spil i serien, men derefter blev det annonceret at spillets endelige titel bliver det noget sære navn, Driv3r. Grunden til personerne bag Reflections nemlig valgte denne titel, at implementere 3 tallet i navnet var at de mente, at det er en kunst at sammenkæde spillets titel med 3 tallet. Derimod er det ikke titlen vi vil høre noget om, men derimod alt det andet indhold spillet nu engang har.Historien bliver starter ligeledes logisk, så vi håber det bliver bedre under spillets forløb. En mystisk køber har bestilt 40 stjålede top tunede biler. Så Tanner vil vide, hvem denne køber er og han vil gøre alt for at stoppe handlen. Og tiden er ved, at løbe ud. Tanner er igen hovedpersonen i spillet og han er en undercover betjent også kaldet ”The Driver”. Denne gang foregår spillet i 3 kæmpe store byer, faktisk de største byer der endnu har været i et byspil. Man starter i Tanner’s hjemby Miami, Florida, derefter kommer man til Nice, Frankrig og til sidst Istanbul, Tyrkiet. I alt har disse 3 byer 156.14 kilometer veje og 35.768 bygninger. I Miami arbejder Tanner for FBI og det er også der ”South Beach” høre hjemme. Tanner bor også i Miami og som du kan huske var Miami byen også med i det første Driver, men denne gang er det meget mere detaljeret og nu kan du endda gå ind i Tanner’s hus. Man ved endnu ikke hvad huset vil indeholde, men det skal nok blive noget interessant stof. Når Tanner når til Nice hjælper han sine franske venner fordi de prøver at finde ud af, hvem bilerne er på vej til. Det er endnu ikke offentliggjort, hvad Tanner vil foretage sig i Istanbul. Omgivelserne bliver flotte og detaljefulde, du kan destruere meget og ødelægge franske cafeér med mere.

Titlen Driver antyder selvfølgelig til, at man skal køre en masse i spillet ligesom man skulle i Driver1 og Driver2. Denne gang er udvalget og fysikken af bilerne dog blevet meget stører og bedre. Der vil være over 70 køretøjer du kan styre heriblandt, lastbiler, biler, både, motorcykler, muskel biler, go-karts med mange flere. Bådene og motorcyklerne er især et kærkomment tiltag og iblandt motorcyklerne kan du finde sports motorcykler, scootere, harley’er med flere. Blandt bådene finder du politi både, fisker både med flere. Og når du har en last bil uden vogn kan du finde en vogn og kæde den sammen med føre hovedet, herefter kan du nakke en bil og køre den ind i lastbilen så bilen ikke kommer til skade. Samtidig har køretøjerne en fantastisk og hidtil uset flot skadesmodellering. Skadesmodelleringen er flottere end den man så i The Getaway til Playstation2 og firmaet har gjort det godt. Man kan slet ikke beskrive skadesmodelleringen med ord, det skal ses. Samtidig er skyggerne også holdt oppe i et højt plan, med self-shadowing og real time skygger over alle byerne. Der skulle eftersigende også være ragdoll teknologi med, men dette er endnu ikke officielt annonceret af Atari.


Og der er ligeledes ligeså mange FMV sekvenser i spillet. Så variation i gameplayet skal der nok blive i alle modes. I det velkendte take-a-ride kan du køre rundt i byerne og nyde detaljegraden, lave sjov eller hvad du nu har løst til. Det er igen de velkendte driving games du kan spille i Driving Games, bl.a. checkpoint og quick getaway. Spillets soundtrack bliver med blandede numre og i højeste grad en god musik at lytte til, spillet stemmer bliver denne gang indtalt af forskellige kendte personer, som er Michael Madsen, Ving Rhames, Michelle Rodriguez og Mickey Rourke. Det velkendte Director mode er også vendt tilbage og denne gang i en forbedret version. Med slow motion og blur effekter med mere. Desuden kan du lave en hel film ligesom du kunne i Stuntman. Spillet er rent faktisk færdigt på alle punkter dog skal de til at sammensætte missionerne og finpudse spillet. På trods en dårlig framerate, ingen multiplayer, begrænset brug af våben, for stort HUD og manglende trafik ser det fornuftigt ud for blockbuster forsættelsen DRIV3R. XboxLife venter spændt på, at følge Tanner og Tobias Jones på deres næste mission den 1. Juni 2004. Og til sidst, dette spil prøver ikke at være som de andre spil, spilserien er sin helt egen lille genre.

Spillets officielle hjemmeside: www.driv3r.com
Udviklernes hjemmeside: -
Udgivernes hjemmeside: www.atari.com
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide dette preview..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support