Dead Or Alive: Ultimate

Skrevet af: Nicolai Dalsgaard (Specialty) - 19. marts 2004 - kl. 21:38
Del denne artikel:
0 0
Vi har alle tilbragt timer i selskab med Tina Armstrong, Brad Wong, Zack og resten af mandskabet fra succestitlen Dead Or Alive. Endnu engang har Tecmo kastet ideen med det ultimative kampspil på bordet, denne gang med en stærk fornyelse, Xbox Live.
Fascinationen af kampspil har hærget spilindustrien, siden den første version af Mortal Combat kom på markedet. Siden den gang har tingene dog ændret sig meget. I takt med teknologiens udvikling er kampspil blevet mere og mere en simulation end arkade, timerne i spillehallerne er blevet erstattet med sofaer og varme hjem. Det er blevet mere virkeligt og 3D er blevet en naturlighed.

Dead Or Alive blev i første omgang præsenteret på den første udgave af PlayStation tilbage i starten af 1998. Den gang var det titler som Virtual Fighter til PC og Tekken 3 til PSX, som ene og alene hærgede dette marked. Dead Or Alive markerede sig hurtigt som en konkurrent til Tekken serien, og dette har senere udviklet sig til en spil serie, som har fået manges dyrebare respekt.Da Dead Or Alive udkom i sin 3. udgave besluttede Tecmo at forlade PlayStation konsollen til fordel for Microsofts Xbox.

Dead Or Alive: Ultimate er, efter Tecmo’s ord, det ultimative kampspil. Overraskende er spillet bygget på grafikmotoren fra Dead Or Alive 2, dog er denne kommet under ekstrem forvandling og resultatet er enestående.


Spillet afvikles selvfølgelig i 100% 3D, og fra de enkelte trailers og screenshots som er undsluppet, kan man kun frydes over det imponerende resultat. Animationerne er flydende og virker i alle tilfælde meget naturlige, dette har også gjort styringen mere overskuelig og lettere at gå til.

Lydsiden er der ikke blevet fortalt meget om. Dog har lydeffekterne i de tidligere versioner altid været på topplan.

Spillet bliver leveret fuldt spækket med nye ting, at nævne er bl.a. en bunke af nye scener hvor de blodige slag skal foregå. Alle karakterer har 4 påklædningsmuligheder, hvilket kun var muligt i DoA 3 hvis man investerede i en tillægsudgave.

Den nyeste ting, som også er den mest interessante, er muligheden for at spillet DoA: Ultimate over Xbox Live. Online kampspil har aldrig været set før og skal nu stå sin distance over Xbox Live. Før har kampspil været plaget af, at holdbarheden har været meget lille på singleplayer området. En ven med et ekstra joypad har altid været en uskreven nødvendighed. Dette problem ser ud til at blive datid, og muligheden for at give en helt fremmede tæv er oplagt.
Dead Or Alive betegnes dog ikke som et helt nyt spil, det bliver en bundle af det originale Dead Or Alive og den nye redesignet version Dead Or Alive 2. Dog ser det ud til, at den redesignede version vil være så god som ny, da der ikke er beholdt meget fra den originale version.
Dead Or Alive: Ultimate stræber efter at blive det ultimative man kan finde i denne genre, og det ser kraftigt ud til, at vi må erkende, at de når deres mål.

Vi ser frem til, at vi endnu engang kan være i selskab med personerne fra DoA, og denne gang kan vi sidde alene - og alligevel ikke.

Udviklerens hjemmeside: Tecmo
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide dette preview..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support