Burnout: Paradise

Skrevet af: - 28. august 2007 - kl. 12:26
Del denne artikel:
0 0
Glem alt det du har lært om Burnout-serien. Sådan lyder de første ord fra udvikleren, som skal guide os igennem demonstration af hvad de mener, er det spil Burnout skulle have været fra starten af. Burnout Paradise er skam Burnout som vi mest kender det, nemlig over-the-top-racing med voldsom høj fart og kollisioner der imponerer om og om igen. Burnout Paradise er lavet over det samme koncept som før, men med radikale ændringer i måden man spiller det på.

Med den næste generation af konsoller, er det blevet mulig at indfri drømmen om at kunne drøne rundt konstant uden at skulle tænke på at skulle forholde sig til et enkelt ræs som før. Så hvis man ikke gider at sigte efter at vinde spillets mange ræs, så kan man bare give dytten gas og se hvor vilde stunts man kan lave. Paradise City er byen hvor det hele sker, og man kan - uden loadetid - køre fra den ene ende af byen til den anden.

Det er vigtigt at sige, at Paradise City ikke er designet til at skulle ligne en rigtig by, såsom London eller Sydney. Derimod er Paradise City designet til at man kan lave vilde stunts, og der vil være rigeligt med store sving, som giver gode muligheder for drifting. Byen vil desuden have individuelle veje, som står for et af spillets helt store nyheder, da en vej ikke blot er et navn i Burnout Paradise, det er en racingbane hvor der skal køres stærkt.

En vej i Paradise City vil have et leaderboard over hvem der har kørt den igennem hurtigst og derved. Enhver kan dog forsøge at slå rekordholderens tid, da alle kan prøve på at sætte rekorden. Vil man forsøge at slå den pågældende rekord, så er der ikke noget med at skulle igennem 50 menuer før man er i gang, da man bare kan drøne igennem lyskrydset og man er i gang. Man kan stoppe til enhver tid, men ideen er at Burnout Paradise skal være med så få menuer så muligt, og det fungerer faktisk rigtigt godt.

Burnout-serien har haft en ganske solid onlinedel, men solidt er ikke nok for udviklerne, da man tager konceptet med at onlinedelen skal være fuldstændigt integreret i singleplayer spillet. Online i Burnout Paradise fungerer ved at man uden at skulle gå ud af sit spil kan invitere en ven med ind i spillet. Hele onlinesystemet fungerer ved at man trykker højre på sit D-pad og så popper der en menu op, hvor man kan se sine venner. Det hele forgår uden om friendlist-systemet på PS3 og Xbox 360. Integrationen af denne feature virkede meget overbevisende og utroligt nemt for personen der bare vil spille hurtigt med en ven.

Desværre vil man ikke kunne spille flere på en maskine af gangen, men man kan være op til 8 online-spillere på samme tid. Versionen vi så af spillet var ikke særlig afpudset rent grafisk, men det hele kørte med de 60fps i sekundet som altid har kendetegnet Burnout-serien, og specielt de mange kollisioner ser helt fantastiske ud, da det flyver rundt med dele som aldrig før, og man kan se at bilerne langsomt bliver trykket sammen i slow motion.

Som noget helt nyt i Burnout-serien har man valgt at inkludere en velfungerende håndbremse, som efter udviklernes synspunkt bliver meget vigtigt i spillet, dog så virkede det ikke helt poleret da vi prøvede det, men det gav en ekstra dimension til spillet.

Til trods for at spillet havde mindre grafiske fejl i demoen, så virkede spillets online-koncept helt fantastisk, og gameplayet viste sig at være det Burnout som de fleste elsker. At de har skiftet til free roaming kan godt mærkes, og den nye form for frihed gav os inspiration til at prøve alverdens ting som man ellers ikke normalt ser i et Burnout-spil. Burnout Paradise har ingen officiel udgivelsesdato, men der blev hintet om, at de ville have det ude engang til vinter.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide dette preview..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support