007 From Russia With Love

Skrevet af: Anders Pedersen (Anastacio) - 8. april 2005 - kl. 19:30
Del denne artikel:
0 0
Bemærk dette blot er et førstehånds preview!
Electronic Arts sidste spil solgte mindre end forventet, nu er Bond tilbage, denne gang i form af Connery, Sean Connery. Intet andet spil har overgået klassikeren Goldeneye ifølge mange fans, men er heldet med EA denne gang? Rogue Agent var jo noget af en fiasko!

Pierce Brosnan har ingen licens til at dræbe længere og derfor skal vi ikke forvente flere spil med denne herre i hovedrollen. Allerede i Rogue Agent blev Brosnan smidt på porten ved, at dø tidligt i spillet. Denne gang er han ikke engang til stede, derimod får vi det første videospil med mesteren Sean Connery i rollen som James Bond.

Det kommende spil er baseret over 63’er filmen ved samme navn ”From Russia With Love”. Hertil har Electronic Arts skaffet sig licensen til den ældre herre, Sean. Spillet vender tilbage til Everything or Nothing’s tredje persons kameravinkel, hvilket betyder at du ser Sean Connery på skærmen, han er netop blevet skannet hos EA. Udover den synlige licens har storfirmaet også skaffet sig en aftale angående stemmeindspilningen. Connery ligger netop stemme til spionens dialoger i titlen.

Af andre kendte karakterer fra den anden film finder vi Q, Donald ”Red” Grant, Rosa Klebb, Tatiana Romanova, Kerim Bay og ikke mindst Miss Moneypenney. Grundet nogle af de originale stjerner er pensioneret eller døde har EA valgt at hyre andre Hollywood stjerner til nye karakterer, som indgår i spillet.

Historien følger den fra filmen, men udvider også med EA’s egne idéer. Heriblandt med nye lokaliteter og personligheder. Du bliver blandt andet vidne til kampen på Orient Express og den populære båd sekvens.
Mindst tre nye lokaliteter er tilføjet, heriblandt et varehus i en skov, en luftpistol kamp rundt om BigBen i London og en motorcykel jagt gennem en undergrunds motorvej.

I Everything or Nothing gjorde udvikleren brug af RenderWare til køretøjsekvenserne, men i denne omgang bruges det igennem hele spillet. Eftersom den samme engine denne gang bliver brugt til både køre og action missioner bliver der ikke nær så meget loading. Spillet bliver mere free-roam baseret i den form at du kan dræbe fjender, hoppe ind i en Aston Martin DB5, køre igennem varehuset, hoppe ud og skyde videre, uden nogen former for pauser. Valget bliver mere frit ala Grand Theft Auto, hvor du selv kan vælge dine missioner. Du skal nu også løse gåder på tid. Spillets køredel bliver ikke udviklet af EA Vancouver, men derimod af EA Redwood, som vil stå for hele produktionen af ”From Russia With Love”.

Takket være RenderWare slipper vi nu for unødvendige filmsekvenser, og CG samt in-game sekvenser vil kun fremkomme for at føre historien videre. Udover at løbe, dukke og gå kan Bond nu også hoppe og komme over forhindringer.

Tredjepersons spil er ofte bemærket for et dårligt sigtesystem og det var da også et af kritikpunkterne i det ellers glimrende Everything or Nothing. From Russia With Love lover nu et finpudset og bedre sigtesystem samt en smartere lock-on mekanisme. Denne form for mekanisme gør at den kan genkende, hvem du vil sigte på, ikke som i EoN, hvor det var mere eller mindre random baseret. Af andre sigteformer kan nævnes manual sigte.

Der vil selvfølgelig være tilbagekommende features, blandt andet i form af ”Bond Sense”. Denne feature får tiden til at gå i slow-motion, men nu kombineres det med det nye sigtesystem. Du går enkelt ind i førstepersons synsvinklen og skyder omkring dig i slowmotion! Ikke kun sigtesystemet er forbedret, våben sektionen har også fået en opdatering. Når du skal vælge våben gøres dette meget lettere end i Everything or Nothing, men det går ikke så langt til, at du er begrænset til blot to våben, som i Rogue Agent.
Af andre elementer kan du forvente Thunderball jet-packen, DB5 køretøjet og ikke mindst Bond’s trofaste PPK pistol! Rappel-Gun fra Everything or Nothing er atter tilbage, ligeså er laser uret fra Goldeneye 64. Af nye gadgets kan nævnes Q-Copter, som er forgængeren til Q-Spider, og også Serum-Gun skal bemærkes. Når du skyder dette serum ind i kroppen på fjender går de fra forstanden og skyder på alt omkring dem!

Den kunstige intelligens vil være mere gennemført, hvor fjender vil have hver deres personlighed. Nogle foretrækker at skyde løs, mens andre gør mere brug af stealth. Modstandere vil denne gang arbejde sammen som hold. Lad os håbe Tatiana også består af god intelligens. Efter ”The World is not Enough” har Bond pigerne altid kun optrådt i filmsekvenserne, dette laves der atter engang om på. 007 er ikke meget for at samarbejde med tøserne, men det bliver han nød til i dette afsnit. Tatiana Romanova skal samarbejde med dig in-game, hvor du skal hjælpe eller blot beskytte hende (kvinder!).

007 From Russia With Love står til udgivelse til efteråret, hvilket resulterer i en release inden den næste Bond film kaldet ”Casino Royale”.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide dette preview..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support