Yooka-Laylee finansieret på under 24 timer

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 3. maj 2015 - kl. 17:50
Del denne artikel:
8 5

Folkene bag Banjo-Kazooie og Donkey Kong Country spillene, har startet eget studie og vil lave deres egen efterfølger til de førnævnte succeser - og fans er vilde med ideen.

Playtonic Games er et nyt spilstudie grundlagt af en række tidligere Rare medarbejdere og de har gået og puslet med ideen om, at lave deres egen efterfølger til Banjo-Kazooie og Donkey Kong Country spillene. De kan ikke kalde spillet hverken Banjo-Kazzoie eller Donkey Kong Country, da Rare ejer disse navne, men de kan bruge deres store erfaring fra de to spil, til at skabe noget nyt og fantastisk.

For to dage siden skød Playtonic Games en Kickstarter kampagne i gang, hvor de gik efter at få indsamlet 175.000 pund (1,8 millioner kroner), for at få finansieret deres spil, så det kunne udkomme på PC, Mac og Linux.

Man kan vist roligt sige, at det gik over al forventning, da spillet i skrivende stund har indsamlet lidt over 1,2 millioner pund (12,3 millioner kroner), hvilket blandt andet betyder at Playtonic Games nu vil udgive spillet på Xbox One, PS4 og WiiU, at de vil indbygge co-op for op til fire spillere plus en old-school mode, hvor spillet ligner at det kører på Nintendo 64.

Hvis du støtter projektet med 15 pund (154 kroner) får du ved udgivelsen af spillet en gratis version til en konsol efter eget valg og smider du 30 pund (308 kroner) får du spillet, soundtracket, en retro manual og en art book. Har du fået rigtigt mange penge tilbage i skat, kan du smide 34.600 kroner og så kan du få lov til at lægge stemme til en af karaktererne i spillet.

Det lader til, at Playtronic Games satsede helt rigtigt med Yooka-Laylee, for fans af de klassiske spil er helt tydeligt klar til et nyt 3D platformspil i ægte Rare stil. Og som Playtonic Games siger med en glimt i øjet: Let's Rare-surrect the buddy-duo platformer. Typisk britisk humor.

Xboxlife Share!
Log ind og stem
5
Der er 5 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.