Skrevet af: Morten Skou - 3. maj 2009 - kl. 11:23
Del denne artikel:
7 0

Efter tæt på 10 timers turneringer i træk, blev de sidste vindere fundet.

I løbet af lørdag, blev der spillet turneringer i hele tre forskellige spil, endda med relativ kort tid imellem dem. Til trods for den stramme tidsplan, lykkedes det alligevel at få gennemført det hele uden alt for store forsinkelser.

FIFA turneringen blev først afholde seperat i de to lande, når vinderen var fundet i hvert land, skulle de to spillere ud i et altafgørende opgør for at forsvare deres nationalfarver. Det blev danske GetoChild der skulle spille imod svenske Matski4.

Desværre tabte GetoChild, og Sverige kunne dermed løbe med den samlede sejr, med en score på 2-1 til matski4.

Gears of War turneringen blev afviklet over lidt længere end seks timer. Der var, som altid, lidt startproblemer fordi folk ikke kunne komme ind i hinandens spil. Et enkelt dansk hold var med i et godt stykke tid, men i finalen var det to svenske holder skulle dyste.

I finalen var det "En annan del af köping" imod "Namnlöst 7eam" (N7). Her løb førstnævnte med sejeren.

Lips turneringen forløb ganske godt, vi endte igen ud i en dansk / svensk finale, og denne gang løb Juventus DK heldigvis med sejeren. Dermed kan han for anden gang erklære sig for Xboxlifes bedste Lips sanger i forbindelse med en Xtival turnering.

Under hans sang, formåede han at rykke ind i top 10 på verdensranglisten med hans fortolkning af "ABC" med Jackson 5.

Til sidst vil vi bare sige mange tak til alle Jer der valgte at bruge Jeres lørdag sammen med os. Vi er allerede nu i gang med at planlægge de næste turneringer.