Xtival 09: En sidste bemærkning

Skrevet af: Morten Skou - 29. november 2009 - kl. 22:25
Del denne artikel:
20 0

Xtival 09 er nu overstået, alle vores turneringer er blevet afsluttet og en masse heldige brugere har vundet lækre præmier.

Xtival 09 er nu overstået, alle vores turneringer er blevet afsluttet og en masse heldige brugere har vundet lækre præmier.

Den første turnering i Xtival 09 var i Forza 3, her kunne Zarfax efter utallige runder på Nürnburg-ringen igen kalde sig Xboxlife's bedste racerkører. I Modern Warfare 2 turneringen var det holdet Klar Pirat Start der efter en masse hæftige kampe løb med sejeren. I FIFA 10 var det ThaPrince som fik knaldet bolden flest gange i målet og dermed kun hæve armene i en sejrsrus. Til sidst stod den på Bomberman Live, her løb Defcon IV med sejeren.

Stort tillykke til alle vinderne!

Fair Play blev der også i stor grad udvist under vores turneringer, specielt vil jeg fremhæve Slux der til trods for at han var kommet langt i FIFA turneringen, selv valgte at lade modstanderen gå videre på grund af at han havde netværks problemer - alternativet havde været en lodtrækning.

I går fik undertegnede ideen at vores vindende hold i Modern Warfare 2, skulle møde det vindende hold fra den svenske side som ligeledes afholdt Xtival 09. Her klokken 21.00 gik kampen i gang, og Klar Pirat Start kan nu løfte hænderne som det bedste Xtival-hold i Skandinavien i denne omgang.

Til sidst så håber vi, at alle jer som valgte at bruge jeres weekend sammen med os, fik en masse rigtige hyggelige timer. Tak for god ro og orden under turneringerne, og vi tør godt at love, at det ikke er sidste gang at vi afholder turneringer - der er flere på vej indenfor den nærmeste fremtid!

Fortsat god weekend!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support