Xtival 08: Tidsplan & Tilmelding

Skrevet af: Morten Skou - 26. november 2008 - kl. 11:57
Del denne artikel:
34 0

I samarbejde med Xbox Live afholder vi i weekenden den 28. til 30. november en række turneringer. Se tidsplanen her og tilmeld dig til en weekend fyldt med sjov.

I samarbejde med Xbox Live afholder vi i weekenden den 28. til 30. november en række turneringer. Se tidsplanen her og tilmeld dig til en weekend fyldt med sjov.

I samarbejde med Xbox Live afholder vi i weekenden den 28. til 30. november en række turneringer.

Tidsplan
Fredag kl. 19.00 - Guitar Hero: World Tour
Fredag kl. 21.00 - Gears of War 2

Lørdag kl. 15.00 - FIFA 09
Lørdag kl. 19.00 - Lips
Lørdag kl. 21.00 - Call of Duty: World at War

Søndag kl. 14.00 - PES 09 (AFLYST)
Søndag kl. 17.00 - Rock Band 2

Fælles for turneringerne er, at det gælder om at have det sjovt - derfor er der heller ikke præmier til vinderne af de enkelte turneringer, men istedet bliver der trukket lod om præmier iblandt alle der deltager i en af turneringerne i Xtival 08 på Xboxlife.dk eller Xboxlife Sverige.

Præmierne:
4 x Samsung YP-S2QB, 2GB MP3 Player
6 x 2100 MS points
2 x Lips til Xbox 360

Tryk på spilnavnene for at gå til tilmeldingen for det enkelte spil. Bemærk desuden at der er forskellige tilmeldingsfrister på de forskellige turneringer.

Sørg venligst for, at det gamertag du har oplyst i din profil på Xboxlife.dk, svarer til det gamertag du deltager i turneringen med.

VIGTIGT: Tilmeldingen er bindende. Har du tilmeldt dig en turnering og efterfølgende ikke møder op, så vil du ikke kunne deltage i fremtidige turneringer og konkurrencer på Xboxlife.dk. Det er derfor vigtigt at du er sikker på at du kan deltage før du tilmelder dig. Vi forbeholder os retten til at aflyse en turnering, såfremt der ikke er tilmeldte nok.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support