Xboxlifes officielle GT3-serie i Project Cars begynder

Skrevet af: Jakob Tofte - 16. oktober 2015 - kl. 14:08
Del denne artikel:
5 5

På onsdag sparkes den første fulde GT3-serie i Xboxlifes Project Cars racingliga i gang, og du kan stadig nå at være med.

De sidste måneder har en fast skare af racingfans her på Xboxlife dystet ugentligt imod hinanden i GT3-biler på en lang række forskellige baner i Project Cars.

Samtidig har Xboxlifes egen chefmoderator, BulletEyeDK , arbejdet stenhårdt i kulissen på en hjemmeside, der udover at styre de ugentlige løb, resultater, ranglister, omgangstider og meget andet godt, nu også er gearet til at styre den første deciderede løbsserie.

Fra på onsdag og otte uger frem vil den første GT3-serie således blive kørt med start på Silverstone og afslutning den 9. december på Catalunya. Xboxlife udlover præmier til vinderen af løbsserien samt en ekstra præmie efter lodtrækning blandt resten af løbsseriens kørere. Præmierne vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.

Løbsniveauet er højt og kørerne udviser stor respekt for hinanden i bestræbelserne på at tilhøre en racingliga, hvor hygge og sjov selvfølgelig er i højsædet, men hvor der også lægges vægt på rene løb og fair konkurrence.

Alle brugere på Xboxlife er velkomne til at deltage. Det eneste der kræves er, at man ejer Project Cars, at man er indstillet på at tage sin tilmelding seriøst samt at man deler ønsket om rent racerløb og fair konkurrence. Men skynd dig! Der er kun plads til seksten kørere på banen, og en del kørere har tilmeldt sig allerede.

Er du interesseret i at vide mere om GT3-løbsserien kan du kigge på Racing Ligaens side på forummet. Linket fører direkte til side 85 i indlægget, hvor BulletEyeDK i indlæg nr. otte ridser retningslinjerne for tilmelding op.
Log ind og stem
5
Der er 5 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.