xboxlife.dk får ny ejer

Skrevet af: Nicolai Dalsgaard (Specialty) - 24. september 2004 - kl. 19:22
Del denne artikel:
13 0

Sidste torsdag blev xboxlife.dk solgt. Siden vil fortsat kører videre som altid, og med nogle kendte ansigter som redaktører.

Sidste torsdag blev xboxlife.dk solgt.

På grund af manglende tid i forbindelse med at jeg er ved at opstarte min egen virksomhed, har det desværre været nødvendigt for mig at sælge xboxlife.dk.

Efter mange forhandlinger med forskellige interesserede, valgte jeg at sælge til Morten Skou som ligeledes ejer og er redaktør på et konkurrerende site, nemlig Console.dk.

Jeg mener at Morten var den bedste person at sælge til, eftersom vi igennem hele xboxlife's levetid har snakket sammen og Mortens mål med at overtage siden, var til forskel fra andre, at køre siden videre i samme ånd som den hidtil har kørt.

Planerne for Xboxlife.dk i fremtiden er allerede ved at blive lagt, og det ser meget lovende ud.

Da Morten jo allerede har nok at se til på Console.dk, er der blevet udvalgt 2 nye redaktører som skal stå for den daglige drift af Xboxlife.dk. Disse 2 er særdeles kendt af de fleste af jer i forvejen, det er nemlig Sune (Goose Fraba) og Anders (Game killer).

Morten vil selv melde ud omkring fremtidsplanerne for siden på et senere tidspunkt, men alt i alt kan jeg røbe at xboxlife.dk langsomt vil blive federe og federe, og dermed stadigvæk fastholde sin position som danmarks største Xbox side.

Jeg håber at i vil tage godt imod Morten og de 2 nye/gamle redaktører.

Tak for denne gang,

De venligste hilsner

Nicolai Dalsgaard / Specialty
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support