Xboxlife søger skribenter

Skrevet af: Morten Skou - 12. juni 2016 - kl. 18:05
Del denne artikel:
4 13

Xboxlife har siden starten altid været drevet af ildsjæle, der har haft lyst til at fortælle andre Xbox-fans om alt hvad der sker indenfor Xboxens verden. Passer denne beskrivelse på dig og har du lyst til at blive en del af Xboxlife, så læs mere her.

Du skal brænde for spil, for spilindustrien og naturligvis i særlig grad for Xbox. Jobbet er ulønnet, men man skal ikke se det at være skribent hos os som et job, men som en mulighed for at skrive om din hobby, fordi du brænder for den og fordi du synes det er sjovt.

Skribenter på Xboxlife, får mulighed for at prøve kræfter med både de store og de små titler, samt hjælpe til med det daglige nyhedsflow, hvor du får mulighed for at fortælle en masse andre danske Xbox-fans om det nye indenfor Xboxens-verden.

Vi har brug for folk, som både vil skrive nyheder og anmelde spil - altså begge dele. Det vigtigste er, at du kan levere relevante nyheder hurtigt og objektivt og at du formår at formulere dine tekster, så andre har lyst til at læse dem. Går du med en lille skribent gemt i maven, så skriv til os, så finder vi ud af om du er en af dem vi går og mangler her på Xboxlife.dk

Vi har et par simple krav til dig:
- Du er over 16 år gammel
- Du skriver levende, letforståeligt samt grammatisk korrekt
- Du skal kunne formidle både spilanmeldelser og nyheder objektivt
- Du kan overholde deadlines på anmeldelser
- Du er interesseret i spilindustrien og har en naturlig lyst til at følge med i hvad der sker

Det kræver noget tid at være skribent på Xboxlife, så derfor beder vi dig overveje på forhånd om du har den fornødne tid før du ansøger, da det tager tid for os at lære dig op.

Lyder alt det her som noget for dig? Så send en mail til redaktør Morten Skou (skou@xboxlife.dk) og skriv "Skribent" i emnefeltet. I mailen skal du skrive lidt om dig selv og din spilmæssige baggrund, samt vedhæfte en aktuel test nyhed. Uanset hvad, så vil du høre fra os indenfor et par dage.

Bliver vi enige om, at Xboxlife er det rigtige sted for dig, så vil vi desuden bede dig om at sende os en test anmeldelse, så vi kan se hvordan du formulerer dig når du skriver længere tekster.

Vi ser frem til at høre fra dig og glæder os til at høre, hvad du kan bidrage med til Xboxlife.
Log ind og stem
13
Der er 13 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support