Xboxlife søger freelance skribenter

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 30. marts 2015 - kl. 20:28
Del denne artikel:
12 6

Vi har travlt på Xboxlife og for at kunne følge med, søger vi nye dygtige skribenter med gnist i øjet - og som selvfølgelig brænder for Xbox. Har du lyst til at være en del af teamet?

Vi søger flere freelance skribenter, både anmeldere og nyheds-skribenter, som kan være med til at holde dampen oppe på Skandinaviens største Xbox community, Xboxlife.

Du skal brænde for spil, for spilindustrien og naturligvis specielt for Xbox. Jobbet er ulønnet og du skal ikke se det at være skribent hos os som et job, men som en mulighed for at skrive om din hobby, fordi du brænder for det og fordi du synes det er sjovt. Som anmelder får du lov til at beholde de spil du anmelder og vi anbefaler, at du kaster dig over både de store og de små spil - det vil du ikke fortryde, da det giver nogle gode og sunde spiloplevelser. Er du åben for alle spil, kan vi levere stort set det hele til dig.

Vi har brug for folk, som både vil skrive nyheder og anmelde spil - eller begge dele. Det vigtigste er, at du kan levere relevante nyheder hurtigt og objektivt og at du kan skrive i et levende og letforståeligt sprog samt grammatisk korrekt. Går du med en lille skribent gemt i maven, så skriv til os, så finder vi ud af om du er en af dem vi går og mangler her på Xboxlife.dk

Vi har dog et par simple krav til dig:
- Du er over 16 år gammel
- Du skriver levende, letforståeligt samt grammatisk korrekt
- Du skal kunne formidle både spilanmeldelser og nyheder objektivt
- Du kan overholde deadlines på anmeldelser
- Du er interesseret i spilindustrien og har en naturlig lyst til at følge med i hvad der sker

Det kræver tid at være skribent på Xboxlife, så derfor beder vi dig overveje på forhånd om du har den fornødne tid før du ansøger.

Lyder alt det her som noget for dig? Så send en mail til redaktør Palle Havshøi-Jensen (palle@xboxlife.dk) og skriv "Skribent" i emnefeltet. I mailen skal du skrive lidt om dig selv og om din spilmæssige baggrund og du vil høre fra os indenfor et par dage, uanset hvad.

Vi ser frem til at høre fra dig og glæder os til at høre, hvad du kan bidrage med til Xboxlife.

Xboxlife Share!
Log ind og stem
6
Der er 6 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support