Xboxlife præsenterer: Xboxlife Racing League

Skrevet af: Morten Skou - 10. januar 2010 - kl. 18:09
Del denne artikel:
18 0

Så er det tid til at træde sømmet i bund og ræse derudaf imod alle de andre brugere på Xboxlife. Vi præsenterer: Xboxlife Racing League.

Så er det tid til at træde sømmet i bund og ræse derudaf imod alle de andre brugere på Xboxlife. Vi præsenterer: Xboxlife Racing League.

Forza Motorsport 3 er uden tvivl et af de fedeste bilspil til Xbox 360 netop nu. Der er over 800 af vores brugere her på Xboxlife som har spillet Forza 3 på et tidspunkt i deres Xbox-karriere.

Disse to ting er grunden til at vi synes at det var på tide at der kom nogle flere Forza 3 turneringer. Vi har i samarbejde med Rudi DK udarbejdet et koncept der består af en række tidskørsler på forskellige baner med forskellige bilklasser - tidskørslerne virker som kvalifikation til en månedlig Forza 3 turnering hvor de hurtigste kørere kommer til at dyste imod hinanden.

Xboxlife Racing League - Information

Hver mandag vil der blive postet en ny bane samt bilklasse og deltagerne har så frem til søndag til at sætte den bedste tid. Den første timetrial-kvalifikation starter allerede i morgen!

I forbindelse med vores nye Xboxlife Racing League, har vi oprettet et nyt dedikeret forum. Du kan finde forummet her. Har du lavet personlige indstillinger for hvilke fora du gerne vil se på forsiden, så skal du huske at ændre dem så du kan se det nye forum - dette kan gøres her.

Vi håber naturligvis at I vil tage godt imod dette nye initiativ!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support