Xboxlife ønsker alle et godt nytår 2014/2015

Skrevet af: Morten Skou - 31. december 2014 - kl. 15:31
Del denne artikel:
9 2

De sidste timer af 2014 er ved at løbe ud og vi skal alle til at tage hul på et nyt år. Xboxlife ønsker hermed alle et godt nytår.

Sidste år ved denne tid, gik vi og glædede os til at Xboxlife.dk fyldte 10 år, nu er det tiende år også gået og det er næsten ikke til at forstå, at Xboxlife altså fylder 11 år i morgen - tiden går selvfølgelig stærkt når man har det sjovt.

På Xbox-fronten er der sket rigtigt meget i 2014, ikke mindst så var det jo året hvor Xbox One endelig officielt blev udgivet her i Danmark. Mange af os havde dog allerede fået fingrene i en Xbox One inden da, men der er uden tvivl kommet flere Xbox One-ejere til efter den danske udgivelse.

Selv om mange, inklusive mig selv, mener at der stadig mangler spil på Xbox One platformen, så synes jeg at det begynder at gå i den rigtige retning, selv om vi selvfølgelig ikke har set alt hvad platformen har at byde på endnu. I årets løb er det blevet til rigtig mange anmeldelser herinde, både til Xbox 360 og Xbox One, Et par af de højest ratede til Xbox One, var GTA V, Watch Dogs, Forza Horizon 2 og selvfølgelig også Far Cry 4.

Rigtigt godt nytår til jer alle sammen! Husk at passe på fingre og øjnene det er svært at spille Xbox uden :-)Har du ikke fået gjort det endnu, så husk at deltage i vores fyrværkeri-afstemning.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.