Xboxlife ønsker alle et godt nytår 2013/2014

Skrevet af: Morten Skou - 31. december 2013 - kl. 12:19
Del denne artikel:
24 0

Der er nu under 12 timer til at vi her i Danmark skyder det nye år ind. Det betyder fødselsdag for Xboxlife og at Xbox One kommer nærmere.

Når nedtællingen i toppen af Xboxlife rammer 00.00.00, så træder vi ind i 2014 her i Danmark. Det betyder samtidig at Xboxlife.dk kan fejre vores 10. fødselsdag, hvilket jeg personligt synes er ret stort og vi fejrer det naturligvis på behørig vis med nogle store konkurrencer, hvoraf den første allerede kommer online den 1. januar 2014.

Selv om Xbox One som bekendt blev udskudt og 2013 dermed ikke udkommer her i Danmark før 2014, så var der stadig godt gang i den herinde på Xboxlife og vi ser frem til et endnu vildere år i 2014, når alle danskere forhåbentlig kan få fingre i den nye Xbox-konsol.

Med det sagt, så håber alle os bag Xboxlife, at I alle kommer godt ind i år 2014 og at fingre såvel som øjne befinder sig de rigtige steder i morgen, så der ikke bliver problemer med at holde på Xbox-controlleren. Pas godt på jer selv og hav en fantastisk aften.

Som sagt, så fylder Xboxlife.dk rundt i morgen og jeg håber på, at I vil kigge forbi og sige tillykke.

Rigtig godt nytår fra hele redaktionen, moderatorerne og det tekniske-crew!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.