Xboxlife ønsker alle et godt nytår 2012/2013

Skrevet af: Morten Skou - 31. december 2012 - kl. 16:17
Del denne artikel:
21 0

Der er lige nu lidt under 8 timer til at det er tid til at hilse velkommen til det nye år, men vi kan lige nå at ønske jer alle et godt nytår!

Endnu et interessant år for gamere er gået, der er endnu ikke kommet nogen ny Xbox-konsol, men mange mener at det kommer til at ske i november 2013 - om det er rigtigt eller ej vil kun tiden vise, men Xboxlife vil selvfølgelig være her for at dække det hele.

Samtidig med at nytåret bliver skudt ind, kan Xboxlife.dk også fejre sin 9 års fødselsdag og det er vi selvfølgelig rigtigt stolte af. Xboxlife.dk slog som bekendt dørene op klokke 00.00 for 9 år siden. Det har været 9 år, hvor Xboxlife har dækket de mest spændende ting som berørte Xbox og Xbox 360 konsollerne og hvor rigtig mange forskellige personer, har været med til at gøre siden til det som den er i dag. Næste år ved samme tid kan vi fejre rund fødselsdag, større bliver det næsten ikke.

Selv om det er vores fødselsdag, så skal det naturligvis fejres med at I kan deltage i en konkurrence, så kig forbi i morgen og ønsk tillykke!

Når det er sagt, så håber alle os bag Xboxlife, at I alle kommer rigtig godt ind i det nye år og at fingre såvel som øjne befinder sig de rigtige steder, så der ikke bliver problemer med at holde på Xbox-controlleren.

Rigtig godt nytår fra hele redaktionen og moderatorerne!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.