Xboxlife ønsker alle en glædelig jul

Skrevet af: Morten Skou - 24. december 2007 - kl. 12:02
Del denne artikel:
58 0

Dagen som mange har ventet på med længsel, er nu endelig kommet. Der er få timer til at maden kommer på bordet og til gaverne endelig skal åbnes.

Dagen som mange har ventet på med længsel, er nu endelig kommet. Der er få timer til, at maden kommer på bordet og til gaverne endelig skal åbnes.

Når du engang har fået åbnet alle de gaver som du forhåbentlig får, så kan du skrive i denne tråd hvad du har fået.

Der er sket rigtigt meget på Xboxlife siden julen 2006. På daværende tidspunkt havde vi netop rundet 2500 brugere - nu er vi et godt stykke forbi de 5000.

Nisselegen
Tre heldige Nisser, som var så flinke at give gaver til andre brugere herinde, har nu også vundet et par lækre præmier. Der er blevet trukket lod imellem alle dem som har været Nisser i Nisselegen.

Vinderne blev:
X_Jonders
polakski
og Kaninus

Jeg vil gerne samtidigt benytte chancen for at sige stort tak til alle vores brugere og ikke mindst vores redaktion – uden jer ville Xboxlife ikke være det siden er i dag.

Vi vil i løbet af i morgen, lave noget julehygge for dem af jer som skulle have lyst til det. Så hav brunkagerne og juleslikket klar!

Tilbage er der nu kun, på vegne af hele Xboxlife redaktionen, at ønske alle vores brugere og samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support