Xboxlife fylder 10 år!

Skrevet af: Morten Skou - 1. januar 2014 - kl. 13:41
Del denne artikel:
38 0

Endnu et år er gået og Xboxlife er blevet et år ældre, denne gang fylder vores community rundt og det skal selvfølgelig fejres med en masse konkurrencer og andet godt.

Vi skal tilbage til den 1. januar 2004 klokken 00.00, på dette tidspunkt blev Xboxlife.dk officielt åbnet op for vores brugere, og siden har med årene vokset sig til et blomstrende og super aktivt community for danske Xbox-fans.

Det er lidt sjovt at tænke på, at da Xboxlife startede, så fandtes andre sociale medier som Facebook, Twitter og lignende slet ikke. Selv om Facebook efterhånden har formået at overhale Xboxlife når det kommer til antallet af brugere og besøgstal, så synes jeg egentlig at Xboxlife har gjort det ganske glimrende de seneste 10 år.

Nu er det jo ikke en helt normal fødselsdag når man fylder rundt. Helt personligt så synes jeg faktisk, at det er super flot, at en side som Xboxlife har formået at blive ved med at eksistere i 10 år. Vi har selvfølgelig tænkt os at fejre vores jubilæum med en række konkurrencer, hvor vores gode samarbejdsapartnere hos Microsoft, Ubisoft og Nordic Game Supply, har valgt at donere en masse lækre præmier. Første konkurrence starter lidt senere i dag.

Lidt sjov statistik fra 2004, til i dag
Der er ingen tvivl om, at der har været gang i den på Xboxlife, vi har gravet noget sjov statistik frem, med tallene for aktiviteten de sidste 10 år.

Først og fremmest så er vi nået op på 13.647 registrerede brugere. Disse brugere har skrevet 1213816 indlæg fordelt på 84756 emner i vores forum. Der er blevet sendt 506.928 private beskeder imellem vores brugere, og der er blevet skrevet 18585 handelskommentarer, hvoraf 18275 af dem har været positive.

Xboxlife har også en blogsektion, hvor vores brugere kan skrive deres egne blogindlæg. Her er det blevet til hele 9.280 indlæg, og 61.779 kommentarer. Vores ‘Share’ service er også ganske populær, og er nu hjemsted for over 37.200 billeder som vores brugere har uploadet.

Når det kommer til hygge foran Xboxen, så har vores brugere også gjort det ganske godt. Det er således blevet til 108.599.651 gamerpoints fordelt på i alt 5.234.672 achievements, siden Xbox 360 udkom og achievements dermed blev introduceret.

Vores redaktion på Xboxlife, som har holdt os opdaterede med nyheder, anmeldelser og meget andet i tidens løb, har også gjort det rigtig godt. Det er blevet til 11.107 nyheder - som vores brugere i øvrigt har skrevet 118.590 kommentarer til. 840 anmeldelser, med tæt på 10.000 kommentarer, 100 previews, 82 artikler og hele 25.846 screenshots. Siden vi begyndte med trailers, så er der blevet uploadet tæt på 2500 videoer, som alle er i 5 forskellige formater. Alt dette er blevet lavet af de lidt over 60 skribenter, som har være med på Xboxlife de sidste 10 år.

Med alle factsne overstået, så vil jeg gerne benytte chancen for at sige stort tak til alle vores brugere, redaktion, moderatorer og det tekniske crew. Årsagen til at Xboxlife fortsat findes i dag, er i høj grad takkevære en stor indsats fra alle og mange tak for det.

Vi håber at I vil være med til at fejre Xboxlife, både i dag og resten af januar, hvor vi som sagt vil afholde en række forskellige konkurrencer.

Godt nytår! Og stort tillykke til Xboxlife.dk med de 10 år!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support