Xboxlife får nyt design!

Skrevet af: Morten Skou - 20. september 2010 - kl. 01:07
Del denne artikel:
58 0

Som du sikkert allerede har opdaget, så har Xboxlife.dk fået et gevaldigt facelift. Læs mere om øvrige nyheder indenfor.

Vi har efterhånden arbejdet på det i et godt stykke tid, og der har været rigtig mange mennesker med indeover for at give en hånd.

Hovedteamet bag den nye hjemmeside har smidt imellem 10 og 16 timer om dagen den sidste uge her op til lanceringen. Resultatet snakker for sig selv, selv om der selvfølgelig er fejl hist og her ved nye ting, så er vi ganske stolte af resultatet.

Finder I fejl må I gerne indrapportere dem i en af de to fejltråde i vores forum.

Bemærk at forumlisten på forsiden pt. bliver opdateret forkert, og Share! er ligeledes ude af drift i en kort periode.

Og nu til nyhederne:

Kommentarer generelt
Vi har omkodet vores kommentarer således, at hvis man har en Xbox Live avatar (og har indtastet sit gamertag), så bliver denne avatar automatisk vist. Der er stadigvæk mulighed for selv at uploade en avatar – men hvis man har en avatar på sit gamertag, vil det komme i første række. På den måde slipper du også for at skulle tænke på at opdatere den.

Derudover har vi nu gjort det muligt at skrive kommentarer til vores artikler, samt det er muligt at redigere og editere kommentarer alle de steder hvor der er mulighed for at skrive en kommentar.

Begrænset editerings tid på kommentarer

En af de nye ting vi har tilføjet er, at det nu kun er muligt at editere / slette sine kommentarer til nyheder, anmeldelser, previews, artikler, blogs, videoer osv. Op til 5 minutter efter at man har skrevet kommentaren. Dette er for at undgå ”huller” i kommenteringen som f.eks. opstår når en bruger refererer til noget en anden bruger har skrevet tidligere, og den første bruger så sletter eller editerer sin kommentar.

Udgivelsesdatoer
Udgivelsesdatoerne virker igen. Da det jo som bekendt sker, at spil skifter dato og lignende, så er der selvfølgelig en risiko for at der er fejl i. Vi opdaterer udgivelsesdatoerne fra en officiel kilde flere gange om ugen.

(Virker ikke lige nu - men virker fra i morgentidlig).

Forbedret screenshot sektion
Vi har shinet vores screenshot sektion op, således at der nu er en dato på de forskellige screenshots. Dette skulle gøre det mere overskueligt at se hvilke nye screenshots der er kommet i de enkelte screenshots opdateringer. Vi har ligeledes lavet opløsningen på vores screenshots højere.

Opdatering af forummet
Som de fleste nok allerede har opdaget, så har vi også opdateret vores forumsoftware, således at vi nu kører en helt ny udgave. Dette betyder at der er en masse nye funktioner som man lige skal lære at kende, men mon ikke vi kan hjælpe hinanden lidt i forummet?

Opdatering af brugerblogs
Vi har opdateret vores meget populære brugerblogs. Dette betyder at størrelsen på billeder i bloggen nu kan være 620 pixels, i stedet for kun 540 pixels i bredden som førhen. Som noget nyt så vil billeder i blogindlæg der er over 620 pixels i bredden, automatisk blive lavet om til en max størrelse på 620 pixels.

Det er blevet muligt at editere og slette sine kommentarer til en blog. Dog gælder den tidligere omtalte 5 minutters regel også her.

Husk i øvrigt vores mulighed for, at du kan pege dit eget domænenavn ned på bloggen. (indsæt link til nyhed der beskriver det).

Opdatering til brugerprofile
Der er kommet en lille opdatering til brugerprofilerne, i det et spil en brugeres ”sidst spillede spil”-liste nu linker direkte til vores Gamerpoints stats sektion. Mulighederne for at se en brugers blog eller sende brugeren en besked, er blevet fremhævet ekstra meget via store knapper.


Andre tekniske ting
Den opmærksomme bruger vil måske også have bemærket en væsentlig øget hastighed i forbindelse med brugeren af Xboxlife. Dette skyldes naturligvis at hele siden er blevet omkodet i XHTML som fylder væsentlig mindre, men også at vi har fået sat en ny server op med high-end hardware konfiguration som gør det muligt for os at performe langt bedre end hidtil.

Ud over alt det ovenstående, så arbejder vi stadigvæk på en række andre ret lækre tiltag som I vil blive introduceret for det næste stykke tid.

Vi håber at I vil tage godt imod den nye og tredje version af Xboxlife. Vi synes i alle tilfælde at siden er blevet rigtig flot.

Husk at deltage i konkurrencen om de 10.000 Microsoft Points!

Anyways, så kommer det selvfølgelig til at tage lidt tid at vænne sig til det nye design, det nye forum og de øvrige nye tiltage - både for jer brugere, men også for os bag siden. Men mon ikke det går det hele :-)
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.