Xbox2 debuterer på MTV!

Skrevet af: Tobias Møller (Buktu) - 11. april 2005 - kl. 15:18
Del denne artikel:
31 0

Det ser nu ud til at Microsoft vælger en noget alternativ rute når de midt i Maj fremviser deres kommende Xbox2 konsol!

Microsoft har valgt en ny, og særdeles mainstream, måde at fremvise deres kommende næste generations konsol på. De vil ganske enkelt vise den frem i et, endnu unavngivet, halvtimes show på MTV.

Datoen hedder den 12 Maj. Sjovt nok er det samtidig også præcis den dato der på det meget mystiske site ourcolony.net bliver talt ned til. Ourcolony.net er et site i stil med ilovebees.com. Begge er sites som er skabt til at promovere en vare. I ilovebees.com's tilfælde, var det Halo2. Ourcolony.net promoverer Xbox2.

"Det giver ingen mening at afsløre produktet bag lukkede døre, på en kun handels event. Vi ville tale direkte til forbrugeren først." Sagde Peter Moore fra Micosoft Xbox's marketingsafdeling.

Selve showet vil have Elijah Wood som vært, og der vil være musik fra rockbandet The Killers. Desuden vil der kommer mange forskellige kendte musikere og sportsfolk på besøg.

Hele ideen med showet er ikke kun at henvende sig til hardcore gameren, men også til alle de mange casual gamers der sidder rundt omkring i verden.

Det ser derfor også ud til at Microsoft har været i stand til at udmanøvrere Sony i kampen om at komme først ud med deres fremvisning. Oprindeligt var det meningen at Sony ville fremvise deres PS3 i Marts måned, men den event blev aflyst af Sony.
Senere offentliggjorde Sony at de ville fremvise deres PS3 blot nogle få timer før Xbox2 blev fremvist, den 16 Maj.

Microsoft sender ved hjælp af dette show også et signal om at de nu vil være mere livsstils orienteret med deres næste konsol, hvor de henvendte sig mere til hardcore gameren med Xboxen.

Showet vil blive vist over hele verden, på samtlige MTV kanaler.

Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support