Xbox Ones familie-deling af spilkatalog forklaret

Skrevet af: Morten Skou - 13. juni 2013 - kl. 12:41
Del denne artikel:
34 0

Microsofts Marketingschef, Yusuf Mehdi, har snakket med Arstechnica omkring de nye muligheder som familie-deling af dit spilkatalog kommer til at betyde og hvordan det egentlig virker.

De sidste par dage har der været meget råben og skrigen på Internettet omkring de ændringer som Microsoft har indført i forbindelse med Xbox One, men selv om det måske umiddelbart ser ud til at det hele er negativt - så er det langt fra tilfældet.

En af de store nyheder er måden som Microsoft har tænkt sig at lade dig dele dit spilkatalog med andre "familiemedlemmer". Familiemedlemmer er skrevet i anførselstegn, da de op til 10 personer du kan dele dine spil med, rent faktisk kan være hvem som helst, du skal bare have angivet dem som værende en del af din familie, præcis hvordan dette foregår er dog ikke gjort klart endnu.

Sikkert er det dog at, muligheden for at dele spil med andre ikke er begrænset til at være indenfor de samme fire vægge som du selv bor i, nej du kan faktisk dele det med alle dem som du har lyst til, bare du altså har defineret dem som en del af din familie.

I could name a friend that lives 3,000 miles away as one of my "family members, Mehdi said.


Det vil være muligt at linke andre Xbox Live konti, som så vil have adgang til dit spilkatalog allerede når du konfigurerer Xbox One, men du kan også tilføje dem senere hen. Der er dog en begrænsning, og det er at kun en person kan spille det delte spil af gangen - formodenligt ud over dig selv altså, da det ville være underligt hvis andre kunne blokere din adgang til spillene, dette er dog endnu ikke blevet bekræftet.

Smartere bliver det af, at når man låner et spil til en af sine venner, så skal man altså ikke længere huske på at få DVD'en tilbage fra dem bagefter, nu foregår det hele via Xbox One's online cloud.

Udmeldingen omkring de nye "familie"-muligheder, åbner op for et par ekstra spørgsmål, som vi ikke er blevet bekræftet endnu: Er det muligt at købe eksempelvis ET eksemplar af FIFA 14 - eller et andet Co-op spil, og så spille det sammen / imod en fra din familie? Hvis dette er tilfældet, så er det et kæmpe plus for platformen.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support