Xbox One X sælger 80.000 enheder i England den første uge

Skrevet af: Morten Skou - 14. november 2017 - kl. 18:03
Del denne artikel:
16 8

Englænderne har taget rigtigt godt imod den nye Xbox One X, som har solgt 80.000 enheder i løbet af den første uge. Det er langt flere end konkurrenten formåede i samme tidsperiode.

Det er GamesIndustry.biz der rapporterer de flotte salgstal for Xbox One X, der med sine 80.000 solgte enheder, overgår den konkurrerende PlayStation 4 Pro med hele 30.000 enheder, hvis man sammenligner med dengang PlayStation-konsollen udkom. Faktisk tog det PlayStation 4 Pro hele fire uger at nå op på samme salgstal som Xbox One har formået den første uge.

Størstedelen af salgene har været Xbox One X Project Scorpio udgaven, så man må antage at en stor del af dem har været som forudbestillinger. Den gode start for Xbox One X, har da også fået Aaron Greenberg fra Microsoft til at sige, følgende:
Huge thanks to everyone for their support of Xbox One X. Great initial results not just in UK, but seeing similar results across Europe. NA #s much bigger, amazing first week!


Førnævnte salgstal ligger i øvrigt meget tæt på, hvad Nintendo præsterede da de udgav deres Nintendo Switch, som faktisk solgte flere end Xbox One X.

Med til historien så hører det, at der for både PlayStation 4 Pro og Nintendo Switch, var tomme hylder i butikkerne, hvilket selvfølgelig kan have påvirket salgstallene i den negative retning.
Log ind og stem
8
Der er 8 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support