Xbox One X: Project Scorpio udgave afsløret

Skrevet af: Morten Skou - 20. august 2017 - kl. 22:39
Del denne artikel:
14 6

I forbindelse med Microsofts show fra spilmessen i Køln, så har de afsløret en begrænset udgave af den kommende Xbox One X, kaldet Xbox One X: Project Scorpio.

I samme stil som da Xbox One oprindeligt udkom, og man kunne få en "Xbox One: Day One Edition", så har Microsoft netop annonceret at det nu er muligt at forudbestille en Xbox One X: Project Scorpio udgave.

Det specielle ved Xbox One X: Project Scorpio udgaven er, at den har noget særligt tryk på selve konsollen, og den kommer med en stander som den kan stå på. Derudover er både den medfølgende controller og konsollen udsmykket med "Project Scorpio" - som var kodenavnet Xbox One X tidligere gik under.

Selv om forudbestillingerne til Xbox One X dermed endelig er skudt i gang, så er der her til aften endnu ikke nogle butikker der har åbnet op for salget. Microsoft har tidligere annonceret, at udsalgsprisen for Xbox One X i Danmark vil ligge på 3999 kroner.

Forudbestillingslinks
Xbox One X: Project Scorpio kan nu forudbestilles hos Amazon UK.
CDon.com

Ved at klikke på ovenstående links og efterfølgende købe, så støtter du samtidig Xboxlife.dk med en procentdel af salget..Log ind og stem
6
Der er 6 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support