Xbox One X officielt ude i Danmark nu

Skrevet af: Morten Skou - 7. november 2017 - kl. 18:19
Del denne artikel:
10 7

Siden E3 2016 har vi ventet på at den nye og kraftigere Xbox One X skulle udkomme. Nu blev det endelig den 7. november og konsollen er dermed officielt lanceret verden over, inklusive Danmark.

Dermed kan Xbox One-spillere endelig nyde mange spil i den høje 4K opløsning og HDR. Det er dog langt fra alle de spil som det er blevet annonceret, at der vil komme en 4K patch til, som rent faktisk har fået den i øjeblikket. For at få et komplet overblik over hvilke spil der kan spilles i 4K så kan du besøge Xbox.com.

For lige et nævne et par af de titler som der rent faktisk er kommet en opdatering til, så handler det blandt andet om Assassin's Creed Origins, Call of Duty: WWII, Disneyland Adventures, FIFA 18, Madden NFL 18, F1 2017, Forza Motorsport 7, Gears of War 4, Halo Wars 2, Mafia III, Middle-earth: Shadow of War og Rise of the Tomb Raider - og der er MANGE flere på vej som det også fremgår af ovenstående link.

Læs også vores anmeldelse af den nye Xbox One X konsol her.

Til alle jer som har fået fingrene i en Xbox One X i dag, så tillykke med det nye køb og rigtig god fornøjelse!

Se showet fra den officielle lancering af Xbox One X i New York herunder (spol frem til ca. 35 minutters mærket, der starter det).
Log ind og stem
7
Der er 7 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support