Xbox One VIP Tour - Tilmeld dig her

Skrevet af: Morten Skou - 13. oktober 2013 - kl. 12:03
Del denne artikel:
43 0

Kunne du tænke dig at komme med på en super sej bustur, for at hente en Xbox One i Tyskland når den udkommer den 22. november? Så læs her.

I et samarbejde imellem Pixel.tv og Xboxlife, giver vi 40 Xbox-fans muligheden for at komme med på en super fed bustur til Flensburg i Tyskland, hvor du kan få fingrene i en Xbox One på udgivelsesdagen - altså den 22. november.

Som bekendt udkommer Xbox One jo først her i Danmark engang i 2014, og det synes vi er synd. Heldigvis kan man bare hente en i Tyskland - men det kan måske være lidt besværligt for nogle. Det gør vi nu meget nemmere, da vi tilbyder at hente 40 Xbox-fans med bussen, de kan vælge at stå på bussen i 4 forskellige byer: København, Ringsted, Odense og Kolding.

Busturen vil være gratis og vi garanterer at dem der tager med bussen også kan få en Xbox One i butikken i Tyskland, når vi kommer frem. Til gengæld så forpligter alle deltagere sig til, at købe en Xbox One i den butik som vi har en aftale med (Mediamarkt). Under køreturen vil der være underholdning, goodiebags og mad.

Læs mere og tilmeld dig til Xbox One VIP Tour-bussen her

Der er som sagt kun 40 pladser, så du skal nok ikke overveje alt for længe om du vil deltage eller ej.

Her kan du se turen, som vi forventer at den vil blive. Vi tager selvfølgelig forbehold for ændringer.


Læs mere og tilmeld dig til Xbox One VIP Tour-bussen her
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support