Xbox One understøtter nu trial versioner

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 13. juli 2014 - kl. 09:12
Del denne artikel:
4 0

Xbox One er blevet opdateret, så systemet nu understøtter trial versioner, hvor man, ligesom på Xbox 360, ikke behøver at downloade spillet igen hvis man ønsker at købe det.

Som det har været tidligere på Xbox One, kunne udviklerne publicere et spil og en demo på Xbox One. Hvis man havde prøvet demoen, kunne man købe den fulde version på Xbox Games Store, ved at downloade hele spillet.

En trial version er rent teknisk noget andet og er ikke det samme som en demo. Hvis man vælger at hente en trial version af en spil, henter man faktisk hele spillet, men kun en lille del af det vil være åben og ønsker man så hele spillet, køber man en nøgle, som åbner op for resten af spillet. Sådan har det været på Xbox 360 i mange år, men denne feature har ikke været et del af Xbox One udvikler-kittet og heller i Game Store.

Det er der dog ændret på nu, for med den seneste opdatering af Xbox One, er det nu muligt for udviklerne, at lave trial versioner af deres spil. Det er dog stadig op til udviklerne om de vil gøre brug af denne feature, men vi kan ikke forestille os andet, end at mange især mindre udviklere af f.eks. id@xbox spillene, vil gøre brug af det.

Angående id@xbox spil, overvejer Microsoft at gøre det nemmere at finde dem på Xbox Games Store. Microsoft har dog den filosofi med Xbox One, at et spil er et spil og derfor har der ikke være de inddelinger af spil, som vi ser på Xbox 360, hvor de er inddelt i arcade-spil og Games on Demand. Mange har dog efterlyst muligheden for udelukkende at finde id@xbox spil og da der udkommer flere og flere af disse spil (alene i juni udkom de fire spil), så ser Microsoft nu på muligheden for at søge udelukkende efter id@xbox spil.

Efterhånden som Microsoft får opdateret Xbox One systemet, går det op for en, hvor skrabet det egentlig har været ved lanceringen. Det gode er, at de jævnligt kommer med opdateringer, hvor Microsoft også har lyttet til deres brugere og nu er funktionerne på Xbox One, faktisk ved at være oppe på et niveau, der minder om Xbox 360 - og på nogle punkter, endda højere.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.