Xbox One tillader deling af Xbox Live guld abonnement

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 9. august 2013 - kl. 22:30
Del denne artikel:
37 0

Microsoft har i dag meddelt, at Xbox One vil tillade, at man deler sit Xbox Live guld abonnement med andre profiler på ens Xbox One. Mere info her.

I dag har Microsoft annonceret, at de fleste af de fordele et Xbox Live guld medlem har, vil være tilgængelig for alle profiler på den pågældende Xbox One. Man deler altså ens guld medlemskab med alle andre profiler på den pågældende Xbox One – Microsoft kalder det Xbox Live Home Gold.

Det betyder, at så længe ejeren af Xboxen har et guld medlemskab, vil andre profiler på den samme Xbox, have adgang til f.eks. online multiplayer, DVR muligheden, SmartMatch, underholdnings apps – selv om de ikke selv er guld medlemmer og guld medlemmet behøver ikke at være logget ind.

Fordelene ved et guld medlemskab følger ens gamertag, så hvis man som guldmedlem er logget ind på f.eks. en vens Xbox One, og vennen ikke har et guld abonnement, vil vennen få adgang til guld fordelene, så længe at profilen med guld abonnementet er logget ind på konsollen.

Microsoft annoncerede også, at lignende funktionalitet vil være tilgængelig på digitale versioner af Xbox One spil. Hvis en profil på en Xbox One downloader et spil, vil alle profiler på maskinen have adgang til spillet, lige meget om køberen af spillet er logget ind eller ej. Alle digitale spil følger profilen, så det betyder, at de vil alle være tilgængelige, lige meget hvilken Xbox One man signer ind på.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.