Xbox One supporterer både 3D og 4K

Skrevet af: Nicolai Hansen - 22. maj 2013 - kl. 23:07
Del denne artikel:
13 0

Efter aftenens chat med Major Nelson kom det frem, at Xbox One understøtter både 3D og 4K Ultra HD. Læs et kort referat af chatten her.

Tidligere idag deltog Major Nelson i en chat, hvor brugere kunne stille spørgsmål frit fra leveren omkring Xbox One. Der var naturligvis filter, så vi kan ikke gengive hverken brok eller skældud (de har helt sikkert været stillet). Til gengæld kan vi kort ridse op, hvad der blev chattet om.

Ikke overraskende benyttede Microsoft chancen til, at udbrede en del informationer fra gårsdagens afsløring af Xbox One, blandt andet om gamerscore, Xbox Live og den nye controller.

På spørgsmål omkring brugte spil svarede Nelson, desværre lidt undvigende, og sagde kun, at intet er fastlagt endnu omkring priser.

Det var småt med deciderede nyheder men Major Nelson fik da afsløret at Xbox One understøtter både 3D og 4K Ultra HD, uden at han gik i yderligere detaljer. Disse detaljer forventer vi at få til E3 om mindre end 3 uger, hvor der også blev der lovet nyt om tilbehør og ikke mindst spil, spil, spil.

Som en lille kuriøsitet blev det afsløret, at navnet Xbox 720 aldrig har været overvejet af Microsoft, men at navnet Xbox One faktisk har et par på bagen allerede, så nogen hos Microsoft kan altså holde på en hemmelighed.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.