Xbox One Elite Bundle annonceret

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 31. august 2015 - kl. 16:34
Del denne artikel:
3 4

Microsoft har i dag annonceret en ny 1TB Xbox One med SSD Hybrid drev, bundlet sammen med den vilde trådløse Elite kontroller. Det lyder som en pænt lækker sag.

Microsoft har i dag annonceret Xbox One Elite Bundle. Xbox One konsollen er i en mat sort finish og kommer med et Solid State Hybrid drev på 1TB. Det betyder, at konsollen for eksempel vil vågne 20% hurtigere op efter at have været i dvale - og naturligvis at du ikke behøver at rydde ud i dine spil så ofte, som hvis du har versionen med 500GB harddisk.

Xboxlife Share!

Sammen med den nye konsol, kommer også den lækre Elite kontroller, som virker både med Xbox One og Windows 10. Med Elite kontrolleren kan man skifte mellem en række forskellige metalstyrepinde og tilpasse styrefunktionerne og kontrollerens ergonomi. Med den tilhørende app kan man tildele en række forskellige funktioner til hver trigger og knap - man kan faktisk tildele 14 forskellige funktioner til ABXY-knapperne, triggerne, D-blokken og styrepindene.

Xboxlife Share!

I samme ombæring som Xbox One Elite Bundlen blev præsenteret, har Microsoft også præsenteret en nye og lækker hvid standardkontroller, med guld triggere og guld D-Pad. Kontrolleren er den opdateret udgave med blandt andet udgang til hovedtelefoner direkte i kontrolleren.

Vi ved i skrivende stund ikke, hvad denne 1TB Elite Bundle kommer til at koste i Danmark når den kommer i butikkerne til november, men i USA er den prissat til lidt over 3.300 kr.

Xboxlife Share!
Log ind og stem
4
Der er 4 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.