Xbox One bliver ikke den sidste konsol fra Microsoft

Skrevet af: Morten Jansen - 14. december 2015 - kl. 22:16
Del denne artikel:
11 12

Hvis det står til Phil Spencer, så er Xbox One ikke den sidste konsol vi har set fra Microsoft. I et interview fortæller han om hvilket tilbehør hvor fremtidsperspektivet er. Og det er ikke Kinect 3.0.

Det er pudsigt, at tænke på hvor hurtigt det egentligt går inden for spilbranchen. Hvad Xbox 360 var 8 år om at opbygge, var Don Mattrick blot en enkelt aften om at ødelægge, da han trådte frem og løftede sløret for Xbox One til E3 i 2013. Lige siden den dag, har Xbox One kæmpet en indædt kamp om, at forlade positionen som folkets andet valg.

I et interview med The Verge fortæller Phil Spencer, manden der afløste netop Don Mattrick, som chef for Microsofts Xbox-division, om hvad der må have været en af de mest turbulente konsollanceringer i mands minde. Ovenpå lanceringen, var der angiveligt ingen, der var mere overrasket over reaktionerne på Microsofts vision for fremtiden, end Microsoft selv.
På trods af den voldsomme lancering, er Microsoft på ingen måde ved at opgive Xbox-brandet.

Phil Spencer udtaler blandt andet til The Verge, at han er fuldstændig overbevist om, at Xbox One ikke er den sidste konsol vi har set fra Microsoft og han er 100% fokuseret på, at der i fremtiden skal leveres overfor de mange Xbox One kunder. Et af områderne hvor Phil Spencer selv mener, at Microsoft kan gøre en væsentlig forskel er VR-headsettet HoloLens, som efter hans eget udsagn, har et stort potentiale for fremtidens spil. Skulle man have misset HoloLens' potentiale, skal man ikke længere tilbage end til E3 i år, hvor brillen er i brug i et spil Minecraft, det er mildest talt imponerende.

Med over en milliard Windows computere, hvoraf minimum 75 millioner kører Windows 10, hvilket er det samme styresystem som Xbox One kører på i dag, er det nok ikke helt utænkeligt, at Microsoft kan komme stærkere ud på den anden side. Et er hvert fald helt klart: Microsoft vil tilbagevinde gamerne for enhver pris.
Log ind og stem
12
Der er 12 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.