Xbox Infinity navn og logo var falsk

Skrevet af: Morten Skou - 10. maj 2013 - kl. 22:39
Del denne artikel:
17 0

Du har med garanti hørt navnet Xbox Infinity og muligvis har du også set et billede af hvad der sagtens kunne være det officielle logo, men det var det ikke.

Billedet blev til at starte med, postet på Reddit.com, af en bruger ved navn C-ron. Nu har samme bruger erkendt at han selv havde lavet billedet i Photoshop og at det dermed er fake. Billedet er ellers gået det meste af verden rundt og mange nyhedssider har haft det oppe og vende.

Du kan muligvis huske billedet som du kan se herunder.
Xbox Infinity logo

At billedet nu er bekræftet som værende falsk, udelukker jo selvfølgelig ikke at den kommende Xbox kunne få navnet Xbox Infinity, men eftersom også Disney har et produkt på vej med det navn, så ville det være et lidt pudsigt sammentræf kunne man måske mene.

Et andet billede, som ligeledes gør brug af uendeligheds-tegnet (et væltet 8-tal), har også floreret på nettet, om dette også er falsk er svært at sige:

Xbox infinity dashboard

Der har efterhånden været rigtig mange forskellige rygter og bud på, hvad den næste Xbox kommer til at hedde. På Xboxlife's Facebook-side kørte vi en afstemning, og her mener de fleste af vores brugere at det nye navn vil være Xbox 720.

Resultatet af afstemningen kan ses her:


Om den nye Xbox kommer til at hedde, Xbox, Xbox Fusion, Xbox Infinity, Xbox 8, Xbox 4K, Xbox Next eller Xbox 720 Fusion 8 Infinity 4K Next vil vi finde ud af den 21. maj klokken 19.00 dansk tid, når Microsoft løfter sløret for det til deres event.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support