Xbox Game Pass åbent for Xbox Live Guld-medlemmer

Skrevet af: Morten Skou - 25. maj 2017 - kl. 11:02
Del denne artikel:
1 4

For et månedligt abonnement, kan du nu få adgang til et kæmpe katalog af forskellige Xbox-spil, på samme måde som vi kender det fra EA Access.

Det er tre måneder siden at Microsoft annoncerede, at de var på vej med deres Xbox Game Pass, og i går blev der så åbnet op for servicen for alle Xbox Live Guld-medlemmer, som nu eksklusivt kan benytte servicen frem til den 1. juni, hvor også Xbox-ejere uden Xbox Live Guld kan tilmelde sig.

Kigger man på prisen, så er den landet noget lavere end de fleste nok havde forventet og i Danmark kommer den til at koste 59 kroner om måneden, hvilket vel er rimelig fornuftigt for at få adgang til over 100 Xbox 360 og Xbox One titler.

Fra start vil der selvfølgelig være et stort udvalg af spil, hvor titler som blandt andet Halo 5, Payday 2, LEGO Batman, Gears of War 1-3, Gears Ultimate, Borderlands, Saints Row IV: Re.-Elected, The Golf Club, Resident Evil 0, XCOM: Enemy Within, Perfect Dark Zero og mange flere. Microsoft lover, at der hver måned vil blive tilføjet nye titler til det allerede store katalog.

Spillene fra Xbox Game Pass kan man spille lige så længe man har et abonnement, men skulle man have lyst til at købe spil som er med i kataloget, eller ekstra indhold til dem, så kan man gøre det til en nedsat pris.

Er man i tvivl om Xbox Game Pass er noget man vil bruge penge på fremover, så kan man starte ud med en 14 dages gratis prøveperiode.

Se hele Xbox Game Pass kataloget her.

Log ind og stem
4
Der er 4 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.