Xbox boss: Halo Reach vil sælge bedre end Call of Duty: Black Ops

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 11. september 2010 - kl. 11:22
Del denne artikel:
37 0

De er ikke kede af det hos Microsoft, når de offentligt går ud og siger, at de forventer at Halo: Reach vil sælge bedre end Call of Duty: Black Ops.

De er ikke kede af det hos Microsoft, når de offentligt går ud og siger, at de forventer at Halo: Reach vil sælge bedre end Call of Duty: Black Ops.

Der er ingen tvivl om, at Halo serien er en af verdens største og mest populære spil-serier – måske kun overgået af Grand Theft Auto og netop Call of Duty. Men Microsoft tror på deres nye spil, hvilket de naturligvis også skal: ”Mere end 34 millioner har tidligere købt et Halo spil og disse spillere vil spille Halo: Reach – vi kommer til at klare os rigtigt godt”, siger Stephen McGill, director for Xbox and Entertainment i England.

Analytikere er lidt mere afdæmpede, Michael Pachter fra Wedbush Morgan siger, ”at det er 50/50 mellem Halo: Reach og Black Ops på Xbox 360, men der er ingen chance for, at Halo: Reach vil overgå Black Ops overall.”

Analytiker Jesse Divinch fra EEDAR siger: ”Begge spil bliver enorme, men at påstå at Halo: Reach vil sælge bedre end Call of Duty: Black Ops er meget aggressivt. Med andre ord: det kommer ikke til at ske.”

Vi har også svært ved at se, hvordan Halo: Reach skal kunne sælge bedre end Call of Duty: Black Ops, af den simple grund, at Black Ops udkommer på fem platforme (360, PS3, PC, Wii og DS), mens Halo: Reach jo som bekendt er eksklusivt til Xbox 360 og siden lanceringen af Call of Duty, er det stort set kun gået fremad for serien og sidste udgave (Modern Warfare 2) alene har solgt 20 millioner eksemplarer på verdensplan. Ser man på Xbox 360 salget isoleret, så ser det noget anderledes ud og her vil kampen mellem de to spil blive virkelig hård.

Halo: Reach udkommer den 14. september mens Call of Duty: Black Ops udkommer 9. november – det bliver et godt efterår for first-person-shooter-fans.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support