X3: Modern Warfare 2 hold-turnering

Skrevet af: Morten Skou - 2. april 2010 - kl. 18:43
Del denne artikel:
12 0

Så er dagens kampe i Modern Warfare 2 hold-turneringen blevet afviklet, se resultaterne her.

Så er dagens kampe i Modern Warfare 2 hold-turneringen blevet afviklet, se resultaterne herunder.

Alle de indledende runder er blevet afviklet i løbet af dagen og tilbage er nu tre hold som i morgen skal dyste om en plads i finalen.

langaren

Der har været en række tætte kampe i løbet af dagen, blandt andet har Team 2 tidligere mødt Team 6, hvor Team 2 løb med sejeren.

I morgen klokken 12.00 starter vores Modern Warfare 2 FFA turnering, og finalerne i både FFA og hold-turneringen forventes at blive afviklet fra henholdsvis 18.00 (FFA) og 19.45 (4vs4).

Præmiefordelingen til Modern Warfare 2 4vs4 turneringen er som bekendt 4000 til førstepladsen, 2800 til andenpladsen og 1200 til tredjepladsen.