X2: Tak for et SUPER event!

Skrevet af: Morten Skou - 18. oktober 2009 - kl. 15:42
Del denne artikel:
32 0

X2 er nu officielt overstået, tingene er pakket sammen og nu er der blot de glade minder tilbage - og selvfølgelig nogle videoer af kampene.

X2 er nu officielt overstået, tingene er pakket sammen og nu er der blot de glade minder tilbage - og selvfølgelig nogle videoer af kampene.

De fire dage som vores X2 event varede denne gang, er nu forbi. Vi håber at alle deltagerne har haft en rigtig fed oplevelse, selv om det uden tvivl har været hårdt - dels på grund af meget lidt søvn, og dels på grund af de mange timer foran skærmen.

Vores hovedturnering var som bekendt i Halo 3, her løb Zarfax og Dark x Crow med en kneben sejr foran Zytrax og Ice qB. På tredjepladsen kom Banned Nexus og FuzzyAzurik.

FIFA 10 turneringen blev vundet af Adellovich, der spillede nogle kampe i de indledende runder, som klart viser at han er en af de bedste danske FIFA-spillere. I finalen kom der dog lidt ekstra modstand hvilket resulterede i en spændende og ikke mindst målrig kamp.

Vi optog selvfølgelig finale-kampen, du kan se den via linket herunder:

X2 FIFA 10 finale

Vores Walk-in turneringer, som foruden FIFA 10 også indeholdte de tre fighting-spil Street Fighter IV, Soul Calibur IV og Tekken 6 - havde hver især en præmie på 500 kroner til vinderen.

I Street Fighter løb Zarfax med sejeren, i Soul Calibur IV blev det samme mand som til X1, nemlig Terrificy som dermed kan kalde dig for dobbelt mester. I Tekken 6 fik vi besøg af Danmarksmesteren i Tekken 5, Phi Ly, som løb med en sejr imod den anden bedste Tekkenspiller i Danmark. Xboxlife's Terrificy kom ind på en flot 3. plads.

Street Fighter IV kampe:
Semi finale 1: Shin vs. Trashberry
Semi finale 2: Dark x Crow vs. Zarfax

Finale: Zarfax vs. Shin

I Call of Duty 4 turneringen var der også penge at spille om, med en førstepræmie på 1500, kunne Ismand og Just Being Pro fejre sejeren i god stil. På andenpladsen kom FragN AimaZing og Juxer som også fik en håndfuld penge.

Ud over turneringerne, så var der under eventet rig mulighed for at få prøvet de kommende spil Dragon Age, The Saboteur og Tekken 6. Ubisoft havde som bekendt indtaget vores VIP-rum, og fremviste Assassins Creed 2.

Med os fra X2, har vi også fået en masse nye bekendskaber - dette kan blandt andet ses på de mange nye brugere som vi har fået i forbindelse med eventet.

På crewets og SLAP's vegne, vil jeg gerne have lov til at sige mange tak til alle vores deltagere og sponsorer - både dem som var der alle dagene, og jer som dukkede op til vores walk-in turneringer.

Ved I i øvrigt hvad der sker, hvis man til et Counter-strike event, giver en fyr et skilt på ryggen hvor der står "Counter-strike sucks ass" - og sender ham ned foran alle dem der sidder og kigger på finalen? Vi har svaret - og I kan få det at vide når vi får videoen online i løbet af i morgen :-)
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support