X1: Nye sponsorer og opdateret program

Skrevet af: Morten Skou - 8. juni 2009 - kl. 23:56
Del denne artikel:
16 0

Der er nu kun få dage til at Xboxlife\'s første Xbox 360 LAN-fest bliver afholdt i midten af København. Vi er nu klar med et opdateret program samt nye sponsorer.

Der er nu kun få dage til at Xboxlife's første Xbox 360 LAN-fest bliver afholdt i midten af København. Vi er nu klar med et opdateret program samt nye sponsorer.

Ubisoft har meldt sig under fanen som officiel sponsor for X1-eventet. Dette betyder at der vil blive afholdt turneringer i Far Cry 2, H.A.W.X og Soul Calibur IV. Ubisoft leverer spil til disse turneringer, så hvis du ikke har et spil, kan du godt deltage alligevel.

Udover turneringer i disse tre spil, vil en repræsentant fra Ubisoft også fremvise et af deres kommende spil på storskærm lørdag aften.

Soul Calibur turneringen bliver afholdt som en "walk-in" turnering, hvor man kan komme ind fra gaden og deltage imod betaling af et symbolsk beløb på 25 kroner.

Microsoft bakker naturligvis også op om X1, og sponsorerer selvfølgelig Halo 3, Gears of War 2 samt Lips turneringerne

Villumsign har ligeledes valgt at sponsorere X1. Dette gør de i form af en række specieldesignede X1-faceplatecovers til Xbox 360, som de første fremmødte kan få fingrene i.

Den sidste sponsor som har valgt at hoppe med på vognen er producenten af verdens bedste cacaomælk, Cocio. Cocio sponsorerer selvfølgelig vores Cocio-crash konkurrence, hvor det gælder om at bælle en Cocio hurtigst muligt.

Opdateret program for X1
Vi forsøger stadigvæk på at få hele puzzlespillet med programmet til at gå op i en højere enhed. Dog er de fleste events og turneringer nu ved at være på plads.

Du kan se programmet for X1 her:
Program for X1

Der er stadigvæk ledige pladser, du kan læse mere om X1 og tilmelde dig ved at trykke her.

Betaling for eventet skal ske ved ankomsten, hvor deltagerne ligeledes får udleveret et personligt adgangskort.

Tilmeldingen til de forskellige turneringer og events vil være online fra i morgen aften.

Styr på kablerne?
Du skal som bekendt selv medbringe alle nødvendige kabler. Vil du købe et VGA-kabel til langt under normalprisen, så kan du gøre det via Xboxlife.dk.

Læs mere om det her.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.