Watch Dogs vil kun køre 30 FPS på Xbox One

Skrevet af: Morten Skou - 27. september 2013 - kl. 21:31
Del denne artikel:
8 0

Ubisoft har meldt ud, at deres kommende titel, Watch Dogs, kun vil køre i 30 frames per sekund på næste generation af konsollerne.

De fleste af os har nok en forventning om at næste generation af konsollerne vil byde på ultra sprød grafik i Full HD med 60 frames per sekund. Nu har Jonathan Morin, der er Kreativ direktør hos Ubisoft taget bladet fra munden og fortalt VideoGames, at de i øjeblikket kun fokuserer på at få Watch Dogs til at køre stabilt ved 30 frames per sekund til Xbox One og PlayStation 4.

Derudover var Jonathan ikke i stand til at bekræfte, om vi kan forvente at spillet rent faktisk kører i Full HD (1080p) eller om det kun ender ud med den lavere 720p opløsning.

Johathan udtalte følgende:
Der er altid en balance, specielt med open world spil, imellem simulation og resten af tingene. Jeg tror at der hvor vi er, er den vigtigste ting at vi får lavet det stabilt og sikrer at det altid kører med samme antal frames per sekund, så det føles rigtigt når du spiller det.


Der er dog heldigvis andre spiludviklere som har meldt ud, at deres Xbox One spil kører i 1080p opløsning med 60 frames per sekund, nemlig EA med Battlefield 4 og Turn 10 med Forza Motorsport 5.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support