Warframe er nu klar på Xbox One

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 2. september 2014 - kl. 17:58
Del denne artikel:
3 0

Free-to-play multiplayer shooteren fra Digital Extremes, Warframe, er blevet frigivet og kan nu downloades og spilles gratis på Xbox One.

Warframe udkom på Playstation 4 tilbage i november sidste år, men spillet er nu udkommet på Xbox One. Spillet beskrives af Digital Extremes som "high-tech machine-gun ninjas set in a far-future, over-hyphenated, Manga-Dune mash-up". Det lyder avanceret.

Spilleren styrer krigere, som er medlemmer af en gruppe som hedder Tenno. Disse krigere er vågnet op efter flere årtier i cryo-søvn, for at kaste sig ud i en krig med tre rivaliserende grupper; The Corpus (specialister i robot- og laserteknologi), The Grineer (menneskelignende kloner) og The Infested (krigere smittet med en dødelig virus). Så er der den fraktion du tilhører, Tenno, som specialisere sig i exo-skjold, deraf navnet Warframe.

Xbox One versionen understøtter SmartGlass ved siden af Warframe Nexus App til enten iOS, Android og Windows Phone. Denne app giver spilleren realtime statistikker mens man spiller og man har adgang til en database over alle de vigtige data om de tilgængelige Warframes, mods og våben i spillet.

Warframe kan nu downloades gratis fra Xbox Games Store, hvis man har Xbox Live Guld abonnement.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.