Voodoo Vince vender tilbage

Skrevet af: Morten Skou - 6. oktober 2016 - kl. 18:47
Del denne artikel:
0 0

Den populære Voodoo Vince fra spillet af samme navn vender tilbage til Xbox One i starten af næste år.

Før der overhovedet var tænkt på Sackboy, og sikkert før rigtigt mange der læser denne nyhed overhovedet havde fået deres første Xbox, så var voodoo-dukken Voodoo Vince toppen af poppen - faktisk skal vi helt tilbage til september 2003.

Nu har den oprindelige udvikler af Voodoo Vince, Beep Industries og ikke mindst faderen til karakteren Clayton Kauzlaric, annonceret at de i starten af 2017 er klar til at udgive en remastered udgave af det klassiske puzzle-spil til både Xbox One og PC.

Clayton Kauzlaric, har udtalt følgende i forbindelse med annonceringen:
I'm super excited to bring Voodoo Vince back. Backward compatibility was never possible due to the nature of our game engine, but the ID@Xbox program got me thinking about publishing an HD remastered version independently, with much of the game rewritten from the ground up to run on newer hardware. The folks at Microsoft have been amazingly supportive of the idea.


Det lader til at Clayton har gjort sit bedste, for når spillet udkommer så er det i en 1080p udgave i 16:9, hvor alle de grafiske elementer er blevet opdateret - men hvor gameplayet stadig er nøjagtigt som det var tilbage i 2003. Der er selvfølgelig også achievements at hente, en ting der aldrig var tilbage på den originale Xbox.

Voodoo Vince gør i øvrigt opmærksom på, at han efter 13 år væk fra branchen føler sig lidt ensom, så han ville blive glad hvis vi ville følge ham på hans twitter: @realvoodoovince - opfordringen er hermed givet videre.

Se den officielle annonceringstrailer herunder.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support