Visceral Games løfter sløret for Battlefield Hardline beta

Skrevet af: Christian Mortensen - 14. januar 2015 - kl. 20:31
Del denne artikel:
3 4

Steve Papoutsis, der er Executive producer på det kommende Battlefield Hardline, har i et blogindlæg i dag, afsløret flere detaljer om den kommende beta.

Først og fremmest, så har Steve Papoutsis slået fast, at betaen vil være tilgængelig for alle der har lyst og på alle platforme, hvilket selvfølgelig også inkluderer både Xbox One og Xbox 360.

Dem som vælger at deltage i betaen, hvilket vi gætter på en hel del gør, vil få mulighed for at prøve spillets nye gadgets, lave nye strategier og spille på to forskellige multiplayer-kort og spiltyper. Den ene spiltype som vil være tilgængelig, er Hotwire - den anden er den mere traditionelle Conquest.

Samtidig så benytter Steve også chancen for, at gøre opmærksom på, at betaen selvfølgelig kun giver et lille indblik i alt det som den fulde udgave af spillet har at byde på. Men de vil gerne have, at alle deltagere spiller så meget som muligt og måske er det også årsagen til, at der ikke er sat nogen grænse for hvilken level du kan opnå i spillet.

We want you to play this beta to death. We need you to. This test is only going to make the game stronger, and help us take a look at ways we can ensure we deliver the most stable launch you deserve. We’ll see you on the streets of Battlefield Hardline soon.


Få flere oplysninger om Battlefield Hardline betaen på den officielle side.
Log ind og stem
4
Der er 4 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Fakta
Battlefield Hardline til Xbox One

Battlefield Hardline

PlatformXbox One
UdgiverElectronic Arts
Følg dette spil
Køb spillet - og støt Xboxlife
Følg Xboxlife her
Xbox Support