Vil du have chancen for at vinde 12 måneders Xbox Live Gold?

Skrevet af: Jakob Tofte - 23. december 2015 - kl. 10:48
Del denne artikel:
6 6

Det kan de fleste af os nok svare ja til. Er du samtidig glad for bilspil, så kunne det måske være dig, der skal være med i Xboxlifes enduranceløb i Project Cars søndag den 27/12.

I snart et stykke tid har flere passionerede racingfans ugentligt dystet i medrivende løb, hvor godt racerløb, godt selskab og en hyggelig tone har været nøgleord.

På søndag, den 27. december kl. 20.30 skydes et enduranceløb i gang i Xboxlifes officielle Project Cars racingliga, og du behøver ikke at have været med før for at have en god chance for at løbe med én af de tre præmier.

Løbet køres over ca. to en halv time, hvor der er en halv times kvalifikation efterfulgt af et tidsbestemt løb på to timer. Tidsprogression er skruet op, så der på de to timer simuleres 25 timer. Der er således både løb i dagslys og mørke. Hvis formatet lyder bekendt, så er det selvfølgelig fordi der er søgt inspiration i den franske lækkerbisken af et racerløb, Le Mans, som også lægger bane til med den legendariske Circuit des 24 Heures du Mans.

Og ganske som i Le Mans, så køres der også her i tre forskellige klasser af biler på banen samtidig, nemlig LMP1, GT3 og GT4. Hvilken bil man kører i bestemmes ud fra en liste, hvor kørernes skill er beregnet. Alle vil således have en chance for at konkurrere imod kørere tæt på deres eget niveau. Nye kørere vil derfor automatisk ikke skulle konkurrere imod de bedste.

Vinderne af alle tre klasser belønnes af xboxlife.dk med 12 måneders guldabonnement til Xbox Live, så der kan være helt op til 25% chance for at vinde en præmie. Det er gode vinderchancer, synes vi selv.

Lyder det interessant, og har du fået blod på tanden, så klik her for at læse mere om løbets regler og lære, hvordan du tilmelder dig.
Log ind og stem
6
Der er 6 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.