Video: Metro Redux - Uncovered trailer

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 8. august 2014 - kl. 18:55
Del denne artikel:
3 0

I denne 6 minutter lange trailer, kommer vi tæt på de mange ting, som er er blevet forbedret eller tilføjet til Metro Redux i forhold til originalerne - og det er ikke så lidt.

Der er efterhånden remakes over det hele; udviklere ser muligheden for at tjene ekstra penge, ved at opdatere grafikken en smule og så udgive en HD-version af deres gamle spil. Med Metro Redux gør ukrainske 4A Games det anderledes.

Foruden et grafisk facelift, med bl.a. bedre lyssætning og flottere effekter som røg, ild og vand, er gameplayet også blevet opdateret, hvor fjendernes kunstige intelligens er forbedret og både kamp- og stealth delene er blevet forbedret.

Der er også blevet tilføjet to nye Play Styles, som gør de spillere, der f.eks. kunne lide det mere survival horror orienteret gameplay fra Metro 2033, i stand til at spille begge spil på denne måde i Survival Play Style. Hvis man bedre kunne lide det mere action orienteret gameplay fra Last Light, kan man spille Spartan Play Style, hvor man så spiller begge spil på denne måde.

Denne 6 minutter lange trailer går tæt på de mange opdateringer, der er at finde i Metro Redux udgaven. Metro Redux udkommer på Xbox One den 29. august og vil blive solgt som digital download til en reduceret pris på under 200 kr.

Se Metro Redux - Uncovered traileren her
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.