Video: Metro Redux annonceret – se annonceringstrailer

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 22. maj 2014 - kl. 18:17
Del denne artikel:
1 0

Efter en masse frem og tilbage og gætterier, er det nu helt officielt; Metro Redux er på vej til Xbox One. Se annonceringstraileren her.

Det startede først med nogle rygter fra vistnok en italiensk webshop – rygter som pressede Deep Silver til at komme med en udtalelse dagen efter, hvor de bekræftede at det var på vej, men også at de ikke havde mere at sige i den sag – endnu.

Nu er det så endeligt officielt fra Deep Silver; Metro Redux kommer til Xbox One til sommer. Metro Redux er Metro 2033 og Metro: Last Light i nogle nye og forbedrede udgaver, hvor spillene har fået et grafisk facelift, med bl.a. bedre lyssætning og flottere effekter som røg, ild og vand. Gameplayet er også blevet opdateret, hvor fjendernes kunstige intelligens er forbedret og både kamp- og stealth delene er blevet forbedret.

Der er også blevet tilføjet to nye Play Styles, som gør de spillere, der f.eks. kunne lide det mere survival horror orienteret gameplay fra Metro 2033, i stand til at spille begge spil på denne måde i Survival Play Style. Hvis man bedre kunne lide det mere action orienteret gameplay fra Last Light, kan man spille Spartan Play Style, hvor man så spiller begge spil på denne måde.

Man kan få fat i spillene på to måder; enten ved at købe dem separat som digitale kopier via Xbox Games Store, eller pakket sammen til én pakke hos din lokale spilpusher.

Metro 2033 Redux, Metro: Last Light Redux og opsamlingen Metro Redux, udkommer på Xbox One i løbet af sommeren.

Se Metro Redux annonceringstraileren her.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.