Video: Konami annoncerer Pro Evolution Soccer 2011

Skrevet af: Morten Skou - 4. maj 2010 - kl. 21:18
Del denne artikel:
8 0

Til efteråret er Konami igen klar med hvad de lover vil være det spil med flest forbedringer i seriens levetid indtil nu.

Til efteråret er Konami igen klar med hvad de lover vil være det spil med flest forbedringer i seriens levetid indtil nu.

Spillet byder blandt andet på et forbedret dribling og afleveringssystem som Konami kalder for "Total control", som giver mulighed for en 360 graders styring af de forskellige afleveringssituationer. Derudover byder spillet blandt andet på mere intelligent forsvars intelligens, bedre animationer og fysisk motor samt generelt hurtigere spilafvikling.

"Tiden var inde til at PES skulle forandres, og PES 2011 repræsenterer det mest ambitiøse redesign i seriens historie. Vi har arbejdet tæt sammen med spillets fans for at finde ud af præcis hvilke områder indenfor fodbold som PES ikke kunne tilbyde. Vi fandt frem til at det var total frihed og nye animationer som et must - begge dele er med i PES2011", udtaler John Murphy, Europæisk PES Team Leder for Konami i forbindelse med pressemeddelelsen.

Sammen med annonceringen, sendte Konami en lille og ret simpel trailer som du kan ses lige her.

PES 2011 udkommer til Xbox 360 og Playstation 3 til efteråret.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support