Video: Assassin's Creed Unity - Season Pass trailer

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 22. september 2014 - kl. 20:24
Del denne artikel:
0 0

Ubisoft har afsløret indholdet i Assassin's Creed Unity Season Pass og det er lækkerier - se hvilke, i den nye Season Pass trailer.

Ud over mere end 30 nye items og våben til Unity, vil Assassin's Creed Unity's Season Pass indeholde to rigtige lækkerbiskner. Den første er Assassin's Creed Unity: Dead Kings, som er en kampagne, der udspiller sig efter handlingen i Unity. Man spiller stadig som hovedpersonen fra Unity, Arno, men Dead Kings er den mørkeste og mest dyste del af Assassin's Creed nogensinde. Ser spændende ud.

Den anden lækkerbisken, som kan få mundvandet til at løbe, er Assassin's Creed Chronicles: China, som er et helt nyt spil; et 2,5D platform adventure, som vil kunne fås i starten af 2015. Her spiller man den kinesiske lejemorder Shao Jun, som vender tilbage til Beijing for at hævne hendes faldne broderskab.

Shao Jun er rent faktisk trænet af Ezio Auditore og vi stødte for første gang på hende i animationsfilmen Assassin's Creed Embers. Denne China udvidelse ser helt fantastisk ud, som du vil kunne se med egne øjne i traileren nedenfor.

Se Assassin's Creed Unity - Season Pass traileren her
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support