Verdens første Skylanders-butik åbner i Danmark

Skrevet af: Morten Skou - 8. november 2012 - kl. 19:35
Del denne artikel:
9 0

De populære Skylanders, får nu deres egen butik - åbningsfesten byder på goodiebags, events og konkurrencer.

Den nye Skylanders Shop, som kommer til at ligge i Rødovre Centrum, holder åbningsfest lørdag den 17/11 fra klokken 10.00. Her vil der være mulighed for at opleve forskellige events, deltage i konkurrencer og selvfølgelig prøve alle de mange forskellige Skylanders-figurer.

Skylanders er allerede en kæmpe succes. Til trods for at det første Skylandersspil først udkom for cirka et år siden, så er der blevet solgt over 1,5 millioner figurer alene i Norden.

Christian Haugaard fra Activision Danmark har udtalt følgende i forbindelse med pressemeddelelsen:
"Interessen er enorm. Sidste år måtte hovedparten af de danske butikker melde udsolgt af Skylanders Adventure op til jul. I år forsøger vi at følge med, men alt peger på, at Skylanders Giants er på endnu flere ønskelister i år. I gennemsnit ejer en Skylanders-spiller faktisk 11 forskellige figurer - og så fortæller det jo også noget, at børn over hele landet i år havde droppet zombie-dragten til Halloween og i stedet var klædt ud som deres yndlings Skylanders-figur.

Vi forventer et massivt ryk-ind på lanceringsdagen. Erfaringer fra Skylanders-events i andre lande fortæller om kilometer-lange køer, og en decideret Skylanders-butik er jo noget helt specielt. Og så er danskerne jo noget nær verdens største fans af Skylanders-universet.


Skylanders butikken er dog ikke ment som en permanent butik og ligner allermest et forsøg på at få en større andel af julesalget, da butikken lukker igen den 31. januar 2013.

Skylanders Giants har da også fået en ganske flot anmeldelse her på Xboxlife.dk. Du kan læse den her: Skylanders Giants anmeldelse.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.